Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία»

Wijnaldum: «Οι τραυματισμοί δεν αποτελούν δικαιολογία»

Η Liverpool διανύει μια κακή αγωνιστική σεζόν, με πολλές ήττες και πολλούς τραυματισμούς βασικούς ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να αποτελούν συνεχώς την δικαιολογία της ομάδας, όπως τόνισε και ο Gini Wijnaldum.

Ο Ολλανδός μέσος για μια ακόμη σεζόν αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες της ομάδας και καταφέρνει να αγωνίζεται σε όλα τα παιχνίδια των Reds.

Ο Gini έγραψε σε ανάρτηση του στο Twitter: 

“ Η ήττα μας ήταν οδυνηρή. Βιώνουμε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούμε να σκοράρουμε και δεχόμαστε γκολ με εύκολο τρόπο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και έχουμε πολλά παιχνίδια, για να γυρίσουμε την κατάσταση. ”

“ Όλοι οι τραυματισμοί δεν το κάνουν πιο εύκολο, όμως δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία. Πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε ακόμα μια ομάδα που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα για να την αλλάξουμε σύντομα. ”

“ Πρέπει να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να δώσουμε ό, τι μπορούμε και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κλείσουμε την σεζόν με έναν καλό τρόπο. ”

Οι Reds πρέπει να γυρίσουν την κατάσταση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com