Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κάτω από 500 εκ. τα έσοδα της Liverpool»

«Κάτω από 500 εκ. τα έσοδα της Liverpool»

Οι ιδιοκτήτες της Liverpool πρόκειται να ανακοινώσουν σύντομα ότι τα έσοδα τους για τη σαιζόν 2020/21 να είναι μειωμένα και να μην ξεπεράσουν τα 500 εκατομμύρια λίρες.

Αυτή τουλάχιστον είναι η γνώμη του γκουρού των οικονομικών και αρθρογράφου στο Football Insider, Kieran Maguire.

Η απουσία των θεατών σε αγώνες παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εκτίμηση, καθώς και τα μειωμένα τηλεοπτικά έσοδα κατά την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου 2020.

Ο Maguire δηλώνει επίσης ότι η Liverpool υπέφερε περισσότερο από τις άλλες ομάδες από το ‘ξεφούσκωμα’ της μεταγραφικής αγοράς, αλλά περιμένει να επιστρέψουν οι Κόκκινοι στα προηγούμενα επίπεδα μόλις επιτραπεί και πάλι η είσοδος των θεατών στα γήπεδα.

«Από οικονομικής πλευράς η σαιζόν 2020-21 θα είναι η χειρότερη για όλες τις ομάδες», δήλωσε.

«Η μεταγραφική αγορά έχει πέσει κι ας μην ξεχνάμε ότι η Liverpool αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη σε αυτόν τον τομέα με τις πωλήσεις των Coutinho,Suarez ,Sterling και των υπολοίπων».

«Η επέκταση του Anfield εκτόξευσε τη Liverpool στα επίπεδα των Manchester United και Tottenham όσο αφορά τα έσοδα των αγώνων, αλλά η χρονιά αυτή θα αποδειχθεί πολύ άσχημη για όλες τις ομάδες.»

«Πιστεύω-και όλοι εργάζονται για αυτό, ότι το φθινόπωρο τα στάδια θα αρχίσουν να γεμίζουν και πάλι αν όχι πλήρους χωρητικότητας, τουλάχιστον εν μέρει, οπότε η Liverpool θα επιστρέψει οικονομικά στα προηγούμενα επίπεδα.»

«Είναι απολύτως σημαντικό όμως για να το πετύχει, να τερματίσει στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Εξαιρετικά σημαντικό» πρόσθεσε κλείνοντας την ανάλυσή του ο Kieran Maguire.

Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com