Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Steve McMahon: «Ίσως η δημοσιότητα να επηρέασε τον Trent»

Steve McMahon: «Ίσως η δημοσιότητα να επηρέασε τον Trent»

Καθώς ο Trent παλεύει για να βρει ξανά τα επίπεδα φορμαρίσματος του, έχει να αντιμετωπίσει και την κριτική ότι η μεγάλη δημοσιότητα δεν τον ωφέλησε καθόλου.

Ο Alexander-Arnold έχοντας ήδη εντυπωσιάσει τις τελευταίες σαιζόν με την απόδοση του και έχοντας βοηθήσει την ομάδα που υποστηρίζει από παιδί να κατακτήσει το Champions League και την Premier League, συχνά αποκαλείται ως το καλύτερο δεξί back σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η θεαματική του πτώση όμως ,όπως αυτή αντικατοπτρίζεται και από την αντίστοιχη των Κόκκινων ενισχύει την πεποίθηση αρκετών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο παλιός παίκτης της Liverpool,o Steve McMahon, ότι η μεγάλη δημοσιότητα γύρω από το όνομα του έπαιξε ίσως τον ρόλο της αρνητικά για αυτόν.

«Είναι αυτός που με απασχολήσει περισσότερο σε αυτή τη σαιζόν. Ήταν φανταστικός για 18 μήνες ίσως και περισσότερο» είπε στο talkSPORT.

«Ίσως η δημοσιότητα να είναι η αιτία, δεν είμαι σίγουρος, αλλά η απόδοση του έχει πέσει δραματικά, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην ομάδα ή και να είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.»

«Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να μετατραπεί από σούπερ αμυντικός σε αυτό που δείχνει αυτήν την περίοδο, τόσο γρήγορα.»

«Ή άμυνα ήταν πάντα το αδύνατο σημείο του και με τον van Dijk να λείπει, η αδυναμία αυτή αναδεικνύεται περισσότερο.»

Όσο αφορά την θεαματική πτώση της Liverpool, o McMahon δήλωσε ότι «Όταν συνηθίζεις να κερδίζεις συνέχεια, κάτι που συνέβαινε στις δύο προηγούμενες σαιζόν, αποκτάς την πεποίθηση να περιμένεις ότι αυτό θα συμβεί.»

«Είναι ίσως η παγίδα στην οποία πέσαμε αυτή τη σαιζόν, γιατί είμαστε αρκετά καλοί, οπότε και περιμέναμε με την ποιότητα που διαθέτουμε, ότι κάτι θα συμβεί, ότι θα βρούμε το γκολ από κάπου και θα νικήσουμε.»

«Αυτό συνέβαινε με πολύ φυσικό τρόπο στις δύο προηγούμενες σαιζόν.» ολοκλήρωσε.

O Trent στο παιχνίδι με τη Λειψία.
O Trent στο παιχνίδι με τη Λειψία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com