Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Keita έμεινε στην Αγγλία για να προπονηθεί αλλά αρρώστησε»

Klopp: «Ο Keita έμεινε στην Αγγλία για να προπονηθεί αλλά αρρώστησε»

Στις προπονήσεις επέστρεψε τις προηγούμενες μέρες ο Naby Keita, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων, διότι αρρώστησε, όπως αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός των Reds αναλυτικά είπε για τον Naby:

“ Ο Naby θα μπορούσε να ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Leipzig, όμως δεν θα έβγαζε νόημα να το κάναμε αυτό, γιατί είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. ”

“ Οπότε, έμεινε σπίτι, για να κάνει δύο κανονικές προπονήσεις, όμως δυστυχώς αρρώστησε λίγο και δεν μπόρεσε να προπονηθεί αυτές τις δύο μέρες. ”

“ Χθες τον είχαμε ξανά μαζί μας. Όμως δεν ξέρω (αν θα παίξει αύριο). Δεν τον κρατάμε πίσω ή κάτι τέτοιο. Όμως μετά τους τραυματισμούς που είχε, δεν θέλουμε να βιαστούμε μαζί του ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν όμως ωραίο, αν τον είχαμε μαζί μας. ”

“ Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει για μερικά λεπτά το Σάββατο. Αν μιλήσουμε και κρίνουμε πως είναι καλύτερο να μην παίξει για λίγα λεπτά, τότε είναι προτιμότερο να μείνει εκτός από την αποστολή και να προπονηθεί κανονικά. ”

“ Το να μένει στον πάγκο δεν είναι το πιο έντονο πράγμα που υπάρχει και εκείνος πρέπει να συνηθίσει ξανά την ένταση. Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά δεν είναι πλέον τραυματίας. Τώρα πρέπει να μάθουμε πόσο έτοιμος είναι και πόσα λεπτά μπορεί να παίξει. ”

Νέο πισωγύρισμα για τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com