Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Everton, Alisson, Keita και τραυματίες

Ο Klopp για Everton, Alisson, Keita και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του Merseyside Derby εναντίον της Everton αναφέρθηκε στις επιστροφές, στην Everton και τον Ancelotti, καθώς και στον Naby Keita.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αρχικά για τους τραυματισμούς και τις επιστροφές:

“ Ο Naby προπονήθηκε χθες, οπότε θα δούμε (αν θα αγωνιστεί). ”

“ Ο Fabinho δεν προπονήθηκε, ενώ οι Millie και Diogo ναι μεν πλησιάζουν στην επιστροφή τους, αλλά δεν θα είναι έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο. ”

Για τη νίκη επί της Leipzig είπε:

“ Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να αμυνόμαστε ως ομάδα και στο υψηλότερο μας επίπεδο. Όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η άμυνα για την επιτυχία μιας ομάδας. ”

“ Το παιχνίδι με την Leipzig ήταν ένα καλό σημάδι και έδειξε πως μπορούμε να αμυνθούμε, παρά τα λάθη που είχαμε κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Κάναμε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι. ”

Για τον Salah:

“ Δεν χρειάζεται να με ρωτήσετε γιατί ή αν δεν παίρνει τα εύσημα που του αξίζουν. Θα ήταν ανεξήγητο, αν δεν τα έπαιρνε. Σε εμάς αυτό συμβαίνει σίγουρα. Μία από τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν όταν κέρδισε μια κεφαλιά στην περιοχή στα τελευταία λεπτά με τον Angelino να περιμένει την μπάλα. Παίρνει όλο το σεβασμό από εμάς. ”

Για τον Alisson:

“ Είναι μια χαρά. ”

“Η εμπιστοσύνη μου [στον Alisson], δεν έχει αλλάξει. Είμαστε όλοι άνθρωποι και αυτό το έδειξε στα 2 τελευταία παιχνίδια. Δεν είναι πρόβλημα. ”

“ Είναι δουλειά του και την κάνει. Δεν σηκώνεται και νομίζει ότι είναι ένας τερματοφύλακας παγκόσμιας κλάσης. Ο Ali είναι πολύ έξυπνος για να αγνοήσει τα λάθη του, τα οποία είναι εντελώς φυσιολογικά. ”

“ Παραμένει πολύ συγκεντρωμένους στους αγώνες μας και εγώ δεν ανησυχώ καθόλου για εκείνον. Δεν βιώνει την καλύτερη περίοδο, όμως το παιχνίδι με την Leipzig ήταν καλό, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στα καλύτερα του. ”

Για τον Ancelotti:

“ Η Everton είχε πάντα καλές ομάδες. Ο προπονητής τους έχει βοηθήσει, όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου. ”

“ Έχουν ένα πραγματικά καλό ρόστερ και ίσως τώρα βρίσκονται πιο κοντά μας από ποτέ, τουλάχιστον στον βαθμολογικό πίνακα. ” Είπε ο Klopp.

Για το Derby του Οκτωβρίου:

“ Δεν ξέρω τι θα σκέφτομαι όταν θα τελειώσει η σεζόν, αλλά ελπίζω να είναι κάτι καλύτερο από τον αγώνα του Οκτωβρίου. Αποτέλεσε μια σημαντική μέρα για εμάς, χωρίς αμφιβολία. ”

“ Μια εβδομάδα αργότερα πήραμε την διάγνωση για τον τραυματισμό του Virgil. Είναι καλό για εμάς που δεν αντιμετωπίσαμε ξανά την Everton, επιτρέψτε μου να το πω έτσι. ”

“ Τώρα, απλά δεν το σκέφτομαι. Παραμένει όμως ένα derby και αυτό αρκεί, για να έχουμε κίνητρο. ”

Για τον Keita: 

“ Ήταν απλά άτυχος. Θα μπορούσε να ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Leipzig, όμως αυτό πραγματικά δεν θα έβγαζε νόημα. ”

“ Οπότε παρέμεινε σπίτι, για να προπονηθεί, όμως αρρώστησε και δεν μπόρεσε να προπονηθεί μέχρι χθες. Δεν τον κρατάμε πίσω και δεν τον ρισκάρουμε. Θα ήταν όμως ωραίο να τον είχαμε. ”

Για τον Kabak:

“ Έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είναι μόνο 20. Έχει εμπειρία και δεν έχει πάρει τον εύκολο δρόμο στην καριέρα του μέχρι στιγμής. Ήταν στην Gala στην Τουρκία και μετά μετακόμισε στη Γερμανία για την Stuttgart, έπειτα στη Schalke και έπρεπε να πολεμήσει. Ήταν όμως καλό για την πρόοδο του. Και τα δύο παιχνίδια ήταν πραγματικά συμπαγή. ”

Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com