Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 19/2/2008 Νίκη επί Inter Milan με ρεκόρ Steven Gerrard (vid)

Σαν σήμερα: 19/2/2008 Νίκη επί Inter Milan με ρεκόρ Steven Gerrard (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Inter Milan στο Anfield για την φάση των 16 του Champions League, με τον Captain Fantastic Steven Gerrard να καταγράφει προσωπικό ρεκόρ.

Οι Κόκκινοι για άλλη μια χρονιά παρόντες στην φάση των 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ήθελαν να συνεχίσουν την πορεία τους προς άλλον έναν τελικό, όπως έκαναν το 2005 και το 2007.

Με τους Ιταλούς να παίζουν στο μισό γήπεδο αμυνόμενοι, δυσκολεύτηκαν αρκετά ως την στιγμή που Marco Materazzi στο 30′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος μάλιστα αποδοκιμάστηκε έντονα από το κοινό του Anfield, καθώς δεν ξέχασαν το πέρασμα του από τους «γείτονες» της Everton.

Παρ’ όλο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα οι Reds, δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ μέχρι το 85′. Στο σημείο εκείνο ο Jermaine Pennant θα δώσει την ασίστ στον Dirk Kuyt, ο οποίος με ένα καταπληκτικό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Júlio César, γράφοντας το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στις κερκίδες!

Τρία λεπτά αργότερα ο Jermaine Pennant και πάλι θα δώσει την ασίστ στον Captain Fantastic Steven Gerrard, ο οποίος με ένα δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή των Ιταλών, θα σημειώσει το τελικό 2-0. Ο σχολιαστής του παιχνιδιού για την αγγλική τηλεόραση Clive Tyldesley, περιέγραψε το γκολ του Steven Gerrard ως “the bonus prize”! Για τον Μεγάλο Αρχηγό, αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο παιχνίδι στην Ευρώπη που θα σκοράρει, ένα ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο ισοφαρίζοντας το προηγούμενο του Συλλόγου.

Η νίκη αυτή για τους Reds, ήταν και μια γλυκιά εκδίκηση για τους μεγαλύτερους σε ηλικία οπαδούς των Reds, ενθυμούμενοι τον άδικο και βρώμικο αποκλεισμό τους από την Ιταλική ομάδα, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών την χρονιά 1964/65.

Το παιχνίδι στο Anfield απόλαυσαν εκείνο το βράδυ Τρίτης 41.999 θεατές, ανάμεσά τους και 17 μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βέλγος Frank De Bleeckere.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 19/2/2008 Νίκη επί Inter Milan με ρεκόρ Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com