Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στοίχημα. Πόσο πληρώνει η Λίβερπουλ για 4άδα;

Στοίχημα. Πόσο πληρώνει η Λίβερπουλ για 4άδα;

Το κρύο σταδιακά υποχωρεί, πιάνει άνοιξη. Τα πρωταθλήματα μπαίνουν στις τελευταίες τους στροφές και οι μάχες για τον τίτλο αλλά και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, φουντώνουν. Αν και για τον τίτλο μάλλον μόνο, αν κρατήσουμε Ελλάδα και τις top-5 λίγκες, μόνο στην Ιταλία έχει ακόμη ενδιαφέρον για μακροχρόνια στοιχήματα.

Στην Premier League αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση είναι, πια, η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση… ψίχουλα: 1.001. Το ενδιαφέρον έγκειται στην 4άδα, με Γιουνάιτεντ, Λέστερ και Λίβερπουλ οριακά πάνω από Τσέλσι και Τότεναμ. Στη Γαλλία, μετά από χρόνια καθολικής κυριαρχίας της Παρί Σεν Ζερμέν, το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται να διεκδικούν επί ίσοις όροις Λιλ, Λιόν και Μονακό αλλά, 13 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινή Bundesliga και παρόλο που η Μπάγερν Μονάχου διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα από τους διώκτες της (5 βαθμοί), θεωρείται ήδη… πρωταθλήτρια και της φετινής σεζόν.

Στη Serie A, όταν ξεκίνησε η χρονιά, φαβορί ήταν η Γιουβέντους. Στην συνέχεια η Μίλαν με την καταπληκτική πορεία του πρώτου γύρου, πήρε τα… σκήπτρα στις αποδόσεις αλλά πλέον η Ίντερ, μετά τη νίκη της και στο Derby d’Italia, έχει τον πρώτο λόγο. Ποια θα φτάσει στην πηγή;

Ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση της Primera Division είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανές και από τις αποδόσεις στα μακροχρόνια ενώ στην ελληνική Super League, τα bets ως προς τον πρωταθλητή δεν πληρώνουν σχεδόν… τίποτε: απόδοση 1.005 (!) άρα το ενδιαφέρον αφορά στη δεύτερη θέση της regular season, για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και στην 4άδα όπου ερίζουν Αρης και Παναθηναϊκός.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com