Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η PL ελπίζει να επιστρέψει μέρος του κόσμου πριν το τέλος της σεζόν

Η PL ελπίζει να επιστρέψει μέρος του κόσμου πριν το τέλος της σεζόν

Γυμνό από σημαίες και πανό το Anfield το Σάββατο.

Η Premier League δεν δείχνει να χάνει τις ελπίδες της αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες των γηπέδων κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του πρωταθλήματος, Richard Masters.

Ένα μικρό ποσοστό του κόσμου είχε επιστρέψει σε έναν αριθμό γηπέδων τον Δεκέμβριο, όμως πρόλαβε να παρακολουθήσει μόλις 2-3 αγώνες, πριν την επιβολή του νέου lockdown στο Νησί.

Αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου, είπε στους Financial Times:

“ Έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε το να βλέπουμε αγώνες από την τηλεόραση χωρίς κόσμο στις εξέδρες, όμως αυτό δεν θέλω να κρατήσει για πολύ ακόμα. Ελπίζουμε να μπει ένα τέλος σε αυτό και να επιστρέψει ο κόσμος όσο πιο γρήγορα γίνεται. ”

“ Είμαι αισιόδοξος. Κανένας όμως δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά, γιατί αυτή η πανδημία πάντα βρίσκει έναν τρόπο να μας εκπλήσσει, όπως έκανε και τα Χριστούγεννα. Δεν έχουμε όμως χάσει την ελπίδα μας αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου πριν το τέλος της φετινής σεζόν. Αυτό θα κριθεί από τα νούμερα και τις κυβερνητικές οδηγίες. ”

“ Ελπίζουμε όμως από την επόμενη σεζόν να μπορέσουμε να δουλέψουμε με την κυβέρνηση και με τα υπόλοιπα αθλήματα, ώστε να δούμε κόσμο στα γήπεδα και να έχουμε ξανά την κανονική Premier League. ”

Ο κόσμος πρόλαβε να δει μόλις τρεις αγώνες φέτος στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com