Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νίκη της Βουδαπέστης»

Wijnaldum: «Πρέπει να χτίσουμε πάνω στη νίκη της Βουδαπέστης»

Την ανάγκη δημιουργίας ενός σερί καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων μετά τη νίκη της Liverpool επί της Λειψίας εξέφρασε ο Gini Wijnaldum.

O Ολλανδός, ο οποίος είναι από τους παίκτες πού έχουν ξεχωρίσει φέτος για τα σταθερά του επίπεδα απόδοσης (είναι από τους λίγους), τη συνεχή παρουσία του στους αγώνες και την αξιοθαύμαστη σωματική του στιβαρότητα (υπό την έννοια ότι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες της ομάδας πού ήταν διαθέσιμος σε όλα τα παιχνίδια), μίλησε για την ευκαιρία πού έχουν τώρα οι παίκτες του Klopp να μας θυμίσουν μετά από καιρό πώς είναι να πετυχαίνεις αρκετές συνεχόμενες νίκες, δεδομένης της καλής εμφάνισης και αποτελέσματος εναντίον των Γερμανών.

Πάμε να δούμε τα λόγια του Gini στο site των Reds:

«Πολύ ευχαριστημένη», απαντά αρχικά, σε ερώτηση για το πόσο ευχαριστημένη είναι η ομάδα πού συνδύασε και πάλι καλή απόδοση με καλό αποτέλεσμα.

«Μας συνέβη σε μερικά παιχνίδια μέσα στη σεζόν να παίξουμε καλά αλλά να μην κερδίσουμε στο τέλος. Οπότε, το να παίξεις ένα καλό παιχνίδι και να το κερδίσεις επίσης σου δίνει μία καλή αίσθηση, πολλές καλές αισθήσεις. Σου δίνει και αυτοπεποίθηση, γιατί ανταμείβεσαι για το παιχνίδι (πού έκανες)

«Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, οπότε πρέπει να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι. Όμως η νίκη ήταν ευπρόσδεκτη, και είμαστε χαρούμενοι πού μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.»

«Όμως σε 3 βδομάδες πρέπει να ξαναπαίξουμε εναντίον τους, και είναι δύσκολος αντίπαλος. Είδαμε τον τρόπο πού παίζουν, είναι ζόρικος (tricky), οπότε πρέπει να κάνουμε ξανά μία καλή εμφάνιση.»

Για την προσέγγιση πού απαιτείται προκειμένου να επιτευχθεί αυτό το σερί νικών και καλών εμφανίσεων, ο Wijnaldum είχε να πει το εξής:

«Είναι διανοητική, πραγματικά.»

«Επειδή πριν, όταν κάναμε καλά παιχνίδια, σχεδόν πάντα τα κερδίζαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οπότε είναι κάτι καινούριο για μας η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε τώρα.»

«Πρέπει απλά να την αντιμετωπίσουμε, πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να έχουμε πίστη ότι μπορούμε να ‘το γυρίσουμε’. Παιχνίδια σαν αυτό βοηθούν την αυτοπεποίθηση να επανέλθει.»

«Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι σε μία τέτοια κατάσταση, όμως είναι μία κατάσταση από την οποία θα μάθουμε και θα μας βοηθήσει.»

Wijnaldum και Sabitzer διεκδικούν τη μπάλα.
Wijnaldum και Sabitzer διεκδικούν τη μπάλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com