Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για τους εαυτούς μας»

Mane: «Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για τους εαυτούς μας»

Η Liverpool το βράδυ της Τρίτης επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και η ομάδα το κατάφερε αυτό, διότι δεν αμφέβαλλε ποτέ για την ποιότητα της, όπως δήλωσε και ο Sadio Mane.

Ο επιθετικός της ομάδας δήλωσε στο LFCTV για το διπλό στη Βουδαπέστη:

“ Νομίζω πως δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, όμως δεν αμφιβάλλαμε ποτέ για τους εαυτούς μας. ”

“ Ξέραμε από την αρχή πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, οπότε αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη. Κάναμε το καλύτερο μας, συνεχίσαμε να παλεύουμε και δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, αν και δεν ήταν το καλύτερο που έχουμε παίξει. Πάντως, αξίζαμε την νίκη. ”

“ Για εμάς η πρόσφατη φόρμα μας αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο. Όπως είπα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα για εμάς, όμως αυτό δεν μας κάνει κακούς. ”

“ Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, αλλιώς δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για εμάς. Ας κάνουμε το καλύτερο μας και ας προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι σε έναν αγώνα. ” Πρόσθεσε ο Mane.

“ Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ πως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε, όμως δεν σκοράραμε. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τον ίδιο ρυθμό, δώσαμε τα πάντα, προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε την μπάλα πιο γρήγορα και σκοράραμε δύο γκολ, όταν βρήκαμε τις ευκαιρίες μας. Νομίζω πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. ”

Επιστροφή στις νίκες για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com