Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/2/2013 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Philippe Coutinho (vid)

Σαν σήμερα: 17/2/2013 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Philippe Coutinho (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Philippe Coutinho, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Anfield με αντίπαλο την Swansea City.

Οι Κόκκινοι ήταν εξαιρετικοί απέναντι στους «Κύκνους» εκείνο το μεσημέρι Κυριακής και από ατυχία δεν είχαν σημειώσει περισσότερα από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 34′ ο Captain Fantastic Steven Gerrard από το σημείο του πέναλτι, θα σημειώσει το γκολ που΄χωρισε τις δύο ομάδες στα πρώτα 45΄του παιχνιδιού.

Το δεύτερο όμως ημίχρονο αποζημίωσε και με το παραπάνω, παίκτες και οπαδούς στις κερκίδες. Μόλις στο 46′ ο Philippe Coutinho από ασίστ του Luis Suarez θα σημείωσει το 2-0 για τους Κόκκινους, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να πανηγυρίζει έξαλλα το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Στο 50′ ο Jose Enrique από ασίστ του Daniel Sturridge θα σημειώσει το 3-0, με τον Luis Suarez από ασίστ του Stewart Downing να κάνει το 4-0 στο 56′. Το κόκκινο πάρτυ ολοκλήρωσε στο 71′ ο Daniel Sturridge από τα 11 βήματα.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.832 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Howaerd Webb.

Στο 12′:05″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 17/2/2013 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Philippe Coutinho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com