Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στοίχημα. Το καυτό Παρίσι και τα μακροχρόνια του Τσάμπιονς Λιγκ

Στοίχημα. Το καυτό Παρίσι και τα μακροχρόνια του Τσάμπιονς Λιγκ

Όταν ασχολείσαι με προγνωστικά στοιχήματος (και, πλάκα πλάκα, τούτες τις ημέρες κλείνω μια 20ετία στο εν λόγω κουρμπέτι…) θα έρθει η ώρα που πρέπει να κοιτάξεις, και να ποντάρεις… μελλοντικά.

Όχι, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάζεται τον Νεϊμάρ, ο Νεϊμάρ χρειάζεται την Παρί. Θα μου πείτε, τι κρίνεις, ενάντια σε αυτή την Μπαρτσελόνα που μαθαίνει πλέον την προπαίδεια του… 4; Ναι, διότι είναι πάντα Μπαρτσελόνα.

Η Παρί χρειαζόταν προπονητή και τον βρήκε. Πρόωρα μεν αλλά τον βρήκε. Δεν χρειάστηκε να δω κάτι άλλο από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που δεν έχει κλείσει δίμηνο καλά καλά στην πόλη του φωτός. Χωρίς Νεϊμάρ, χωρίς Ντι Μαρία, με την άμυνα να έχει βρει καλά πατήματα (χάρη σε Φλορέντζι και Κιρζαβά), με τα χαφ να μην έχουν… Πογκμπάδες και Βιδάλες αλλά τους σκύλους ονόματι Γκεγέ και Παρέδες, ο Αργεντινός προπονητής βρήκε γη της ποδοσφαιρικής του επαγγελίας. Μα, κυρίως, πήγε σε μια ομάδα όπου θα ήθελε πολύ να έχει τον Σον και τον Κέιν, όπου πήγαινε μετά την Τότεναμ, και τους βρήκε έτοιμους – και σε καλύτερη έκδοση: Εμπαμέ και Κιν. Συν, φυσικά, τον Βεράτι, τα πνευμόνια και την πάσα του οποίου δεν έχει άλλος στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Καλά ως εδώ; Συν, τον παίκτη σημείο αναφοράς στην επίθεση και, αφετέρου, τον προπονητή για να δουλέψει με τον Μάουρο Ικάρντι ως πρέπει. Δεν θέλεις μπροστά, σε αυτή την Παρί, τον φορ για να σου βάζει γκολ (ενώ μπορεί και με… μισή φάση). Δεν θέλεις Λεβαντόφσκι ή Μπενζεμά. Θέλεις τον φορ που θα απασχολεί δύο και τρεις αντιπάλους ώστε να δημιουργηθούν τα κενά για να έρθει το… ιππικό και η καβαλαρία των Κιν και Εμπαπέ από τα άκρα.

Τις προάλλες γράψαμε για μακροχρόνια Τσάμπιονς Λιγκ και αποκάλυψα το ποντάρισμά μου, σε κείμενο μια ημέρα πριν το 4-1 του «Καμπ Νου»: θα εμείνω στην Παριζιάνα: στο 7.00!

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα Τσαμπιονς Λιγκ προγνωστικά στο koubanezos.gr

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com