Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «O Klopp έχει κάνει πολύ καλό στο ποδόσφαιρο» (vid)

Guardiola: «O Klopp έχει κάνει πολύ καλό στο ποδόσφαιρο» (vid)

Klopp και Guardiola στο Anfield.

Η Manchester City και η Everton δίνουν απόψε στο Goodison Park τον αγώνα πού χρωστούν, και ο Pep Guardiola έδωσε τη συνέντευξη τύπου του για το ματς.

Ο προπονητής των Πολιτών παραχώρησε χθες αυτή τη συνέντευξη, πριν δηλαδή τη νίκη της Liverpool επί της Λειψίας για το Champions League, η οποία ελάφρυνε (τουλάχιστον προσωρινά) το μελαγχολικό κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας.

Για τον Klopp μάλιστα είχαν ακουστεί και κάποιες εντελώς αβάσιμες φημολογίες μετά την ήττα από τη Leicester, σε σημείο πού ο Γερμανός ρωτήθηκε στη δική του συνέντευξη τύπου αν υπάρχει περίπτωση να κάνει ένα διάλειμμα από τα καθήκοντά του.

Σε αυτό λοιπόν το κλίμα, και μη λαμβανομένων υπόψη των θετικών επιδράσεων της χθεσινής νίκης, ο Guardiola ρωτήθηκε αν νιώθει κάποια συμπόνια ή ενσυναίσθηση για τον συνάδελφό του, δεδομένου ότι δεν περνάει τις καλύτερες μέρες του σε συναισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η απάντηση πού έδωσε ο Καταλανός ήταν η εξής:

«Πολλή.»

«Αυτό πού έχει δώσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικό.»

«Είπα πολλές φορές και φέτος, και πέρυσι, και πρόπερσι, και όταν ήμασταν στη Γερμανία, ότι η φιλοσοφία του έχει κάνει το ποδόσφαιρο ελκυστικό για τους φιλάθλους.»

«Θέλει πάντα να δίνει χαρά στους οπαδούς, στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με το επιθετικό του ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες γι’ αυτό.»

«Όμως όλοι μας έχουμε πάντα καλές και κακές στιγμές. Δεν υπάρχει προπονητής ή ομάδα πού μπορεί να διατηρήσει για πολλές συνεχόμενες σεζόν νίκες, νίκες, νίκες, νίκες. Θα ήταν βαρετό.»

«Κάποιες φορές πρέπει να χάσεις και λίγο, και όταν χάνεις μερικές φορές σε επηρεάζει πολύ συναισθηματικά – μιλάω για τον εαυτό μου, δε λέω για τους συναδέλφους μου.»

«Μερικές φορές είναι καλό να χάσεις, ή η σεζόν σου να μην είναι τόσο καλή, για να συνειδητοποιήσεις πόσο δύσκολα είναι όλα, και μετά όταν επιστρέφεις και ξανακερδίζεις το εκτιμάς περισσότερο.»

Klopp και Guardiola στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Etihad.
Klopp και Guardiola στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Etihad.

Μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video τα ωραία λόγια του Pep Guardiola:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com