Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκες για Chelsea και West Ham, στην έκτη θέση η Liverpool

Νίκες για Chelsea και West Ham, στην έκτη θέση η Liverpool

Με εξαίρεση την πολύ μικρή παρένθεση της πρώτης αγωνιστικής της φετινής σεζόν, η Liverpool βρίσκεται εκτός τετράδας στην PL μετά από πάρα πολύ καιρό.

Οι νίκες της West Ham επί της Sheffield United και της Chelsea επί της Newcastle έριξαν την ομάδα μας στην έκτη θέση της βαθμολογίας του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Reds είχαν κερδίσει τη Leeds United με 4-3 στην πρεμιέρα, ένα αποτέλεσμα πού συνδυαζόμενο με τα υπόλοιπα τους έφερε στην ίδια θέση μετά το τέλος της πρώτης αγωνιστικής.

Τη δεύτερη αγωνιστική ήρθε το διπλό στο Stamford Bridge, και η ομάδα σκαρφάλωσε ξανά στις θέσεις του Champions League (στην τρίτη θέση για την ακρίβεια), στις οποίες παρέμεινε μέχρι πριν λίγες ώρες.

Το point μας και το αξιοσημείωτο σε όλα αυτά, είναι ότι με μοναδική εξαίρεση την έκτη θέση πού ήρθε μετά τη νίκη επί της Leeds, η σημερινή μέρα είναι η πρώτη πού βρίσκει τη Liverpool εκτός τετράδας μετά από 3 χρόνια και 2 μήνες!

Στις 17 Δεκεμβρίου 2017, οι παίκτες του Klopp επικράτησαν της Bournemouth με 0-4 και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση, κάτω από την οποία έπεσαν μόλις για μία εβδομάδα από τότε μέχρι σήμερα.

Πλέον στην τέταρτη θέση είναι η Chelsea, στην πέμπτη η West Ham και στην έκτη οι Κόκκινοι.

Οι απογοητευμένοι Salah και Alisson μετά την ήττα της Liverpool από τη Leicester.
Οι απογοητευμένοι Salah και Alisson μετά την ήττα της Liverpool από τη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com