Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/2/2001 Διπλό επί της Roma με Michael Owen (vid)

Σαν σήμερα: 15/2/2001 Διπλό επί της Roma με Michael Owen (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Roma στο Stadio Olimpico για τον 4ο γύρο του UEFA Cup, με τον Michael Owen να κάνει προσωπική του υπόθεση τη νίκη.

Στην συνήθως φιλόξενη αγωνιστικά Ρώμη, οι Κόκκινοι θα υποτάξουν την δυνατή Ιταλική ομάδα παίζοντας πολύ έξυπνα και δυνατά. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ, με το 2ο να ξεκινάει εξαιρετικά για τους Reds καθώς στο 46′ και μετά από λανθασμένη συνεννόηση μεταξύ των αμυντικών της Roma, ο Michael Owen «έκλεψε» την μπάλα, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Francesco Antonioli.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 71′ οι Reds «τελείωσαν» το παιχνίδι. Σε κτύπημα φάουλ του Christian Ziege, η ιταλική άμυνα έδιωξε αλλά οι Κόκκινοι ανέκτησαν την μπάλα, με τους Gary McAllister και Christian Ziege να συνδυάζονται άψογα, τον Γερμανό αριστερό αμυντικό να σεντράρει με το δεξί (!) και τον Michael Owen να προλαβαίνει τον Francesco Antonioli με γυριστή κεφαλιά στην κλειστή του γωνία, «γράφοντας» το τελικό 0-2 για τους Reds.

Με αυτό το σκορ οι Κόκκινοι πήραν σαφές προβάδισμα για το 2ο παιχνίδι στο Anfield και την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι οι Reds πήγαν μέχρι το τέλος της διοργάνωσης και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Το παιχνίδι στο Stadio Olimpico εκείνο το βράδυ Πέμπτης παρακολούθησαν 59.718 θαετές, ανάμεσά τους και μέλη της Πναελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool. Εντός του Σταδίου δεν δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα για τους Red εκδρομείς, σε αντίθεση εκτός γηπέδου πριν και μετά το παιχνίδι, όπου οι συμπλοκές πήραν κι έδωσαν, με τους Ιταλούς να επιτίθενται άνανδρα στους Κόκκινους οπαδούς.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γερμανός Markus Merk.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ του Michael Owen:

Σαν σήμερα: 15/2/2001 Διπλό επί της Roma με Michael Owen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com