Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gulasci: «Διαθέτει απίστευτη ποιότητα η Liverpool»

Gulasci: «Διαθέτει απίστευτη ποιότητα η Liverpool»

Για την πρώην ομάδα του, την Liverpool, την οποία και θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ, μίλησε ο βασικός τερματοφύλακας της RB Leipzig, Peter Gulasci.

Ο Ούγγρος keeper αποχώρησε το 2013 από την Liverpool και πλέον είναι βασικός και αναντικατάστατος στην RB Leipzig, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις.

Για τους Reds και τον αυριανό αγώνα αναλυτικά είπε:

“ Θα ήμασταν πολύ χαζοί, αν σκεφτόμασταν πως ο αγώνας θα είναι εύκολος, γιατί η Liverpool διαθέτει απίστευτη ποιότητα. Έχουν χάσει μερικά παιχνίδια, αλλά στάθηκαν άτυχοι. Δεν μπορούμε να τους κρίνουμε από τις τελευταίες εβδομάδες, θα πρέπει να τους κρίνουμε από τις τελευταίες σεζόν. ”

“ Ίσως έχουν χάσει την ψυχολογία και τον ρυθμό τους, όμως οι παίκτες σίγουρα δεν έχασαν την ποιότητα τους μέσα σε μια νύχτα. ”

“ Ας μιλήσουμε για τον Alisson: έκανε δύο λάθη στον αγώνα με την Manchester City, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει την άποψη που έχει ο κόσμος για εκείνον. Παραμένει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. ”

“ Οι μεγάλοι τερματοφύλακες έχουν την ψυχική δύναμη να επιστρέφουν από τέτοιες καταστάσεις και το ίδιο ισχύει και για την Liverpool ως ομάδα. ”

“ Παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με φανταστική επιθετική δύναμη, φανταστική κατοχή της μπάλας και πολύ καλό pressing. ”

“ Η δική μας δουλειά, θα είναι να μην τους επιτρέψουμε να επιστρέψουν στα καλύτερα τους και να βρουν τον ρυθμό τους. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε. ”

Ο Peter Gulasci αγωνίστηκε στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com