Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Wenger για τους τραυματισμούς και την αγωνιστική εικόνα της Liverpool

Ο Wenger για τους τραυματισμούς και την αγωνιστική εικόνα της Liverpool

Την δική του ανάλυση για τους τραυματισμούς και την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η Liverpool τις τελευταίες εβδομάδες, προσπάθησε να κάνει ο Arsene Wenger, μετά την ήττα των Reds στο King Power Stadium από την Leicester.

Ο Γάλλος πρώην τεχνικός των Gunners είπε στο beIN Sports:

“ Ένας από τους βασικούς, είναι το γεγονός ότι έχασαν τον van Dijk και κατά συνέπεια την δυνατότητα που είχαν να κερδίζουν την μπάλα στο κέντρο με τους Henderson και Milner, αφού ο Henderson μετακινήθηκε στο κέντρο της άμυνας. ”

“ Προσπαθώ να βρω μια λογική εξήγηση, γιατί η Liverpool συνήθιζε να είναι πολύ αποτελεσματική, διότι ο χρόνος που είχε ο αντίπαλος με την μπάλα στα πόδια ήταν λίγος. ”

“ Με την αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού τους, έδωσαν την μπάλα για περισσότερη ώρα στον αντίπαλο, ενώ προηγούμενος κέρδιζαν την μπάλα ψηλά στον χώρο του κέντρου και την έδιναν αμέσως στους επιθετικούς τους. ”

“ Αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τις επιτυχίες που είχαν, καθώς και η αμυντική σταθερότητα τους, την οποία επίσης έχουν χάσει. ” Είπε ο Arsene Wenger.

“ Όταν όμως κοιτάζεις τα πράγματα από έξω, βρίσκεις πολλούς λόγους. Όταν όμως είσαι μέσα στην ομάδα, πρέπει να βρεις τον βασικό λόγο. ”

“ Ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι έχουν χάσει σημαντικούς παίκτες. Αν δείτε τα αποτελέσματα της Liverpool πριν και μετά τον van Dijk, θα δείτε πως υπάρχει μια διαφορά, αλλά συμφωνώ πως δεν είναι η μοναδική διαφορά. ”

“ Εγώ πιστεύω πως αν είσαι προπονητής σε έναν μεγάλο σύλλογο και έχεις έναν μεγάλο στόχο, αλλά βρίσκεσαι μακριά από αυτόν, πάντα θα έχεις μπελάδες. ”

Ο Arsene Wenger ανέλυσε τα προβλήματα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com