Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Ήμασταν εξαιρετικοί για 75 λεπτά, δεν έφταιγε κανείς στο 2-1»

Trent: «Ήμασταν εξαιρετικοί για 75 λεπτά, δεν έφταιγε κανείς στο 2-1»

Ο Trent Alexander-Arnold ήταν από τους παίκτες των Reds που διακρίθηκαν στη χθεσινή ήττα από την Leicester, με τον ίδιο να δηλώνει πως η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για περίπου 75 λεπτά, πριν καταρρεύσει στη συνέχεια.

Ο Άγγλος αμυντικός για την απόδοση της ομάδας και την ήττα από τους Foxes δήλωσε:

“ Νομίζω ότι για 70-75 λεπτά ήμασταν εξαιρετικοί, κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας . Πιέζαμε ψηλά, κλέβαμε εύκολα την μπάλα από τους αντιπάλους και εκείνοι δεν μπορούσαν πραγματικά να αντιδράσουν. Πραγματικά κορυφαίο απόδοση από εμάς. Εμείς ήμασταν η κυρίαρχη ομάδα, αλλά τότε ο αγώνας γύρισε. ”

“ Έπειτα καθάρισαν το παιχνίδι μέσα σε 5-10 λεπτά και αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συνέβη τόσο γρήγορα, μόλις συνέβη σε μια στιγμή και εμείς καταρρεύσαμε στο τέλος του αγώνα. ”

“ Έχω ακούσει ότι είναι αμφίβολο για οφσάιντ το πρώτο γκολ Είναι το ίδιο πράγμα που συμβαίνει σχεδόν κάθε εβδομάδα τώρα. Αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου και πρέπει να συνεχίσουμε. Το δεύτερο γκολ συμβαίνει απλά μια φορά στο εκατομμύρια, πραγματικά. Ήταν μια έλλειψη επικοινωνίας. Κανείς δεν φταίει σε αυτή τη φάση. ” Τόνισε ο Trent.

“ Στο τρίτο γκολ, χάσαμε την μπάλα σε κακή θέση και μας τιμώρησαν για αυτό. Μέχρι εκείνο το σημείο, το παιχνίδι ήταν στην ουσία νεκρό και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε από εκείνο το σημείο. Νομίζω ότι η νοοτροπία μας πρέπει να βελτιωθεί σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε. ”

Ο Trent Alexander-Arnold είχε καλή απόδοση στο Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com