Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Κορυφαία ομάδα η Liverpool»

Rodgers: «Κορυφαία ομάδα η Liverpool»

Τρεις συνεχόμενες ήττες έχει υποστεί η Liverpool στην Premier League, ωστόσο παραμένει μια κορυφαία ομάδα, όπως δήλωσε και ο τεχνικός των Foxes, Brendan Rodgers μετά την επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί των Reds με ανατροπή.

Ο προπονητής της Leicester είπε για τους Reds:

“ Το επίπεδο που βρίσκεται η Liverpool τις τελευταίες σεζόν είναι καταπληκτικό και ο Jürgen Klopp έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά, για να φτάσει εκεί η ομάδα. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αφού απομένουν 14 αγώνες, για να τελειώσει το πρωτάθλημα. ”

“ Είναι μια κορυφαία ομάδα και για αυτό είναι οι πρωταθλητές. Απλά κοιτάξτε την ποιότητα που διαθέτουν στην επίθεση και στο κέντρο και θα καταλάβεις, πως πρέπει να παίξεις πάρα πολύ καλά, για να την κερδίσεις. ”

Για την ανατροπή της ομάδας του:

“ Είπα και πριν το ματς πως ο αγώνας θα είναι ένα καλό δείγμα, για να δούμε κατά πόσο έχει αναπτυχθεί η ομάδα μας. Η Liverpool είναι μια κορυφαία ομάδα, αλλά εξίσου κορυφαία ήταν και η αντίδραση μας, μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος από την αντίδραση και από το δεύτερο ημίχρονο που έκαναν τα παιδιά. ” Είπε ο Rodgers.

Για το γκολ της ισοφάρισης:

“ Ελπίζαμε να πάρουμε το πέναλτι, αλλά τελικά το φάουλ ήταν εκτός περιοχής, κάτι που συνειδητοποιήσαμε όταν είδαμε ξανά τη φάση. ”

“ Ήταν ένα φανταστικό γκολ από μια πλάγια θέση. Περιμέναμε λίγο και τελικά το γκολ μέτρησε και μας έβαλε ξανά στο παιχνίδι. ”

Οι Reds δεν κατάφεραν στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com