Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Maddison: «Το να νικάς τη Liverpool δείχνει πόσο έχεις προοδεύσει»

Maddison: «Το να νικάς τη Liverpool δείχνει πόσο έχεις προοδεύσει»

Όπως αποδείχτηκε και στην πράξη, ο James Maddison ήταν μία από τις μεγαλύτερες απειλές πού είχε να αντιμετωπίσει η Liverpool στο King Power.

Ο μεσοεπιθετικός της Leicester ήταν ο παίκτης πού ισοφάρισε για την ομάδα του Brendan Rodgers, άσχετα αν το γκολ του ίσως έπρεπε να ακυρωθεί, αν ο Amartey οριακά δε βρήκε μπάλα και αν το φάουλ επίσης οριακά δεν ήταν πέναλτι.

Όπως έκανε και στις δηλώσεις του πριν τη σημερινή αναμέτρηση, ο «Madders» έβγαλε το καπέλο στη Liverpool (και στην ομάδα του), αναφερόμενος ελαφρώς και στις τακτικές πού βοήθησαν τις Αλεπούδες να επικρατήσουν της ομάδας μας.

Οι πρώτες δηλώσεις του James Maddison, στο BBC Sport, ήταν οι ακόλουθες:

«Είναι θαυμάσιο πού τους νικήσαμε. Δείχνει πόσο δρόμο έχουμε διανύσει.»

«Βρεθήκαμε και πάλι πίσω στο σκορ πέρυσι (στο Anfield) έχοντας προηγουμένως παίξει καλά. Τώρα φαίνεται πόσο έχουμε προοδεύσει, γιατί βρεθήκαμε να χάνουμε και δεν πανικοβληθήκαμε.»

«Αλλάξαμε λίγο τον σχηματισμό, και αυτό άλλαξε λιγάκι τη δυναμική. Με αυτούς να στερούνται τον Fabinho και τον Jordan Henderson στο κέντρο είναι μάλλον λίγο πιο ευάλωτοι στην αντεπίθεση αυτή τη στιγμή.»

Εν συνεχεία πρόσθεσε τα εξής στο BT Sport:

«Ξέρουμε ότι όταν παίζουμε με τη Liverpool θα είναι δύσκολο, πηγαίνουν πολύ καλά και στα δύο μέρη του παιχνιδιού. Μπορούν να χτίσουν, να πασάρουν και επίσης να παίζουν άμεσα, με τον Salah και τον Mane να τρέχουν στην πλάτη σου.»

«Έπρεπε να μείνουμε στο παιχνίδι. Είμαστε κορυφαία ομάδα τώρα με καλή ποιότητα, και φάνηκε ότι αν μπορέσουμε να βρούμε ευκαιρίες θα τις εκμεταλλευτούμε.»

«Όσο περισσότερο ξεκινούν να πηγαίνουν για αυτό (όσο ο αντίπαλος της Leicester, η Liverpool στην προκειμένη περίπτωση, βγαίνει μπροστά για να κυνηγήσει το γκολ), ανοίγονται μερικοί χώροι για παίκτες όπως ο Harvey Barnes, ο οποίος παίζει στην τελευταία γραμμή, έτσι ώστε να τρέξει στην πλάτη τους, και έτσι υπάρχει περισσότερος χώρος για αντεπίθεση. Οπότε θεωρώ ότι αυτό το αξιοποιήσαμε θαυμάσια.»

James Maddison και Harvey Barnes πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου.
James Maddison και Harvey Barnes πανηγυρίζουν το γκολ του δεύτερου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com