Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jones: «Χαίρομαι που τα πάω καλά»

Jones: «Χαίρομαι που τα πάω καλά»

Ο Curtis Jones πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, στην πρώτη του ουσιαστικά σεζόν, κατά την οποία αποτελεί μόνιμο μέλος της πρώτης ομάδας, καταφέρνοντας μάλιστα να ξεχωρίσει στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής με την Manchester City, παρά την ήττα.

Ο Curtis ρωτήθηκε για την απόδοση του και τις εμφανίσεις του:

“ Είμαι χαρούμενος που τα πάω καλά. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να υπολογίζεται και ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά να προχωρήσουν μπροστά. ”

“ Το παιχνίδι με την City ήταν δύσκολο, ήταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα και μια υπέροχη εμπειρία και νομίζω πως τα πήγα ΟΚ. ”

Για τα λάθη του Alisson στον αγώνα με τους Cityzens:

“ Είναι ένας τεράστιος παίκτης για εμάς, ένας τεράστιος άνθρωπος για εμάς και μας κρατάει επίσης πολλές φορές στα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλοι του φέρθηκαν πολύ καλά. ”

“ Γνωρίζει και ο ίδιος ποιος είναι, αλλά ήταν καλό να βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο ήταν τα παιδιά κοντά του. ”

Για τις αναμετρήσεις με Leicester, RB Leipzig, Everton: 

“ Νομίζω ότι αν κερδίσουμε στην έδρα της Leicester, θα είμαστε σε μια τέλεια θέση ενόψει της συνέχειας στο Champions League και μετά προφανώς αν κερδίσουμε και εκεί, νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλο είναι ένα παιχνίδι εναντίον της Everton. Μια νίκη εναντίον της Everton, θα μας έβαζε σε μια τέλεια θέση. ”

Πολύ θετικές εμφανίσεις από τον Curtis Jones.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com