Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool ήθελε τον Sarr αλλά δεν μπόρεσε να πληρώσει τα 40 εκ.»

«Η Liverpool ήθελε τον Sarr αλλά δεν μπόρεσε να πληρώσει τα 40 εκ.»

Αποκαλύψεις είχαμε σήμερα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Ismaila Sarr, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Thierno Seydi.

Οι Reds ενδιαφέρθηκαν για τον εξτρέμ της Watford το περασμένο καλοκαίρι και φέρεται να προσπάθησαν και μέσα στον Ιανουάριο να τον κάνουν δικό τους, δίχως όμως επιτυχία.

Αναλυτικά τα λόγια του Seydi:

“ Με την Liverpool ήμασταν στο στάδιο της υπογραφής συμβολαίων για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Sarr στους Reds. Όλα είχαν τακτοποιηθεί, ο μηνιαίος του μισθός, η διάρκεια του συμβολαίου του. Έφτασα επίσης στο σημείο να ζητήσω από τον Sadio Mane να του βρει διαμέρισμα. ”

“ Τελικά όμως, ο Αγγλικός σύλλογος δεν μπόρεσε να πληρώσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να ολοκληρωθεί το deal. ”

“ Με άλλα λόγια, αν οι Αγγλικές ομάδες οι οποίες συνήθιζαν να κυριαρχούν στο μεταγραφικό παζάρι, τώρα δυσκολεύονται να βρουν τα χρήματα, τότε αυτό δείχνει πόσο μεγάλη είναι η κρίση που περνάει το ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Thierno Seydi στο Pan African Football.

“ Σήμερα, η ζημιά είναι ανυπολόγιστη, λόγω της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι. Σχεδόν όλοι οι σύλλογοι είναι στο κόκκινο. ” Ολοκλήρωσε ο μάνατζερ του παίκτη. 

O Ismaila Sarr, ο οποίος σκόραρε με τη φανέλα της Watford εναντίον της Liverpool τον Φεβρουάριο του 2020.
O Ismaila Sarr, ο οποίος σκόραρε με τη φανέλα της Watford εναντίον της Liverpool τον Φεβρουάριο του 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com