Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πιθανότατα εκτός Anfield το Liverpool – RB Leipzig

Πιθανότατα εκτός Anfield το Liverpool – RB Leipzig

Τα προβλήματα των Ευρωπαϊκών αγώνων της Liverpool δεν λένε να σταματήσουν. Οι Reds έχουν κληρωθεί με την RB Leipzig στην φάση των 16 του Uefa Champions League και ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, δηλαδή σε ουδέτερη έδρα την ερχόμενη Τρίτη.

Είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο και με τον επαναληπτικό, αφού η Γερμανική Κυβέρνηση ενημέρωσε σήμερα την RB Leipzig πως αν ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασιλειο και στη συνέχεια επιστρέψει στη Γερμανία, θα πρέπει να μπει σε καραντίνα λόγω της βρετανικής μετάλλαξης του COVID-19, κάτι που δεν είναι εφικτό να γίνει από μια ποδοσφαιρική ομάδα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Η νέα αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα η ρεβάνς στις 10 Μαρτίου δεν θα πραγματοποιηθεί στο Anfield, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά, αλλά σε ουδέτερη έδρα. Στην Liverpool έχουν ξεκινήσει ήδη την αναζήτηση για πιθανές έδρες που μπορούν να φιλοξενήσουν τον επαναληπτικό του επόμενου μήνα.

Νεότερα και οριστικές αποφάσεις θα έχουμε τις επόμενες μέρες.

Ακόμη και αν ο επαναληπτικός πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα και όχι στο Anfield, οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της μεγαλύτερης Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για έβδομη φορά στην ιστορία τους και για δεύτερη τα τελευταία τρία χρόνια.

Σε αναζήτηση έδρας οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com