Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/2/2001 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Jari Litmanen (vid)

Σαν σήμερα: 10/2/2001 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Jari Litmanen (vid)

Το πρώτο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Jari Litmanen, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Sunderland στο Stadium of Light.

Το παιχνίδι των Κόκκινων με τις «Μαυρόγατες» ήταν αρκετά σκληρό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Graham Barber, να χρειαστεί να βγάλει από την τσέπη του την κίτρινη κάρτα, 8 φορές και για τις δύο ομάδες, 5 για τους γηπεδούχους και 3 για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα την 1 εξ αυτών αντίκρισε ο Jari Litmanen, που ήταν και η μοναδική του στην καριέρα του στους Reds.

Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν με τον πρώην παίκτη των Κόκκινων Don Hutchison στο 51′, για να ισοφαρίσει ο Jari Litmanen από το σημείο του πέναλτι στο 79′. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του διεθνή Φιλανδού επιθετικού με την famous Red shirt.

Με τη νίκη τους αυτή οι Reds ανε΄βηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, 5 βαθμούς πίσω από την 2η Arsenal αλλά κι με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Την συνάντηση στο Stadium of Light εκείνο το Σάββατο μεσημέρι παρακολούθησαν 47.553.

Στο 10′:22″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε το γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 10/2/2001 Πρώτο Κόκκινο γκολ για Jari Litmanen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com