Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει»

Guardiola: «Η Liverpool παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει»

O Pep Guardiola χθες το απόγευμα στο Anfield.

Ο προπονητής της Manchester City, Pep Guardiola στις τελευταίες του δηλώσεις ανέφερε πως η Liverpool παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες που έχει δει και τόνισε πως οι Cityzens δεν έχουν κλειδώσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Καταλανός αυτή τη φορά είπε:

“ Ξέρουμε ότι όταν κάνουμε προβλέψεις για το μέλλον, το ποδόσφαιρο μας έχει δείξει πως μπορεί να μας τιμωρήσει. ”

“ Υπάρχει ένα απλό παράδειγμα για αυτό που λέω, η Liverpool παραμένει μια από τις καλύτερες ομάδες που έχω δει στη ζωή μου και είχε τη δυνατότητα να κάνει ένα απίστευτο εντός έδρας σερί, μένοντας αήττητη για 68 ματς. Είχαν διαλύσει τους αντιπάλους τους, κέρδιζαν με πολλά γκολ, κέρδιζαν στα τελευταία λεπτά. Για τρεις σεζόν δεν είχαν ούτε μια ήττα και ξαφνικά έχουν τρεις συνεχόμενες, χωρίς να γνωρίζει κανείς το γιατί. ” Είπε ο Guardiola.

“ Νομίζετε ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε εμάς; Φυσικά και μπορεί. Μπορεί να συμβεί σε μια εβδομάδα και να χάσουμε τρία ή τέσσερα παιχνίδια, ενώ τρέχαμε ένα αήττητο σερί. ”

“ Μέχρι πριν δύο ή τρεις μήνες ήμασταν εκτός στόχων: Δεν είχαμε ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα και δεν είχαμε καμία πιθανότητα πρόκρισης στο Champions League, τώρα όμως δείχνουμε έτοιμοι να το κάνουμε. ”

“ Εφόσον είμαστε έτοιμοι, ίσως να μην χρειάζεται να δώσουμε άλλους αγώνες στην Premier League, επειδή είμαστε ήδη πρωταθλητές. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίξουμε με την Tottenham και στη συνέχεια με την Everton. Είμαστε ήδη πρωταθλητές. ” Είπε ειρωνικά ο Pep.

“ Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν κατά πολύ. Ο καλύτερος τρόπος, για να αποφύγουμε αυτές τις συζητήσεις, είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, να προσπαθούμε να το κερδίζουμε και να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί. Γνωρίζουμε όμως, πως μπορούμε να χάσουμε αύριο, μεθαύριο ή την μεθεπόμενη μέρα. ”

“ Τίποτα δεν είναι ιδανικό, τίποτα δεν είναι τέλειο. Επειδή κερδίζαμε στο παρελθόν δεν σημαίνει πως θα κερδίζουμε και στο μέλλον. ”

Φαβορί για την Premier League η Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com