Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο John Henry απογοήτευσε για πρώτη φορά τον Klopp»

«Ο John Henry απογοήτευσε για πρώτη φορά τον Klopp»

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Liverpool το τελευταίο διάστημα θέλησε να γράψει ο αρχισυντάκτης των Times, Henry Winter, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, John W Henry απογοήτευσε για πρώτη φορά τον Jürgen Klopp, αφού δεν ενίσχυσε όπως θα έπρεπε το ρόστερ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Reds είχαν ανάγκη από μεταγραφές, κυρίως για το κέντρο της άμυνας, ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Virgil van Dijk τον Οκτώβριο. Ο Jürgen Klopp φέρεται να είχε ζητήσει από την διοίκηση την ενίσχυση της ομάδας με έναν έμπειρο στόπερ, ο οποίος τελικά δεν αποκτήθηκε.

Ο Winter είχε να γράψει τα εξής:

“ Η Liverpool δεν είναι χόμπι, ένα πάθος για τον John Henry. Κάνει απλά τα μαθηματικά. Τα χρήματα σημαίνουν περισσότερα. Σε μια εποχή που η ομάδα της Liverpool απαιτούσε κατάλληλη ενίσχυση, ο Henry σταμάτησε να επενδύει. Όλες οι ενδείξεις, λένε ότι και το καλοκαίρι θα είναι μια άλλη περίοδος μη επένδυσης. ”

“ Για πρώτη φορά, ο John Henry απογοήτευσε τον Jürgen Klopp, αναγκάζοντάς τον να ψάξει για παίκτες στις μεσαίες θέσεις του πρωταθλήματος Sky Bet Championship και στις τελευταίες θέσεις της Bundesliga για κεντρικές αμυντικές ενισχύσεις. Η FSG φέρθηκε πολύ φθηνά στον Klopp. ”

“ Για έναν ιδιοκτήτη που υπερηφανεύεται για τις γνώσεις του για την ιστορία του συλλόγου, ο Henry πρέπει να γνωρίζει ότι η Liverpool παραδοσιακά ενισχύθηκε όταν ήταν μπροστά. ”

“ Η Liverpool χρειάζεται σημαντική επένδυση στην ομάδα από την FSG το καλοκαίρι, μια εκκαθάριση, ίσως απελευθερώνοντας κάποια χρήματα. ”

Με τη μορφή δανεισμού αποκτήθηκε ο Ozan Kabak.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com