Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε στο UCL»

Klopp: «Πρέπει να παλέψουμε για να βγούμε στο UCL»

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος έγινε πολύ πιο δύσκολη από ότι ήδη ήταν και πλέον η Liverpool πρέπει να παλέψει για την έξοδο της στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Jürgen Klopp μετά την ήττα από την Manchester City στο Anfield.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν έχει δυσκολέψει η έξοδος στο επόμενο Champions League:

“ Κοιτάξτε, αυτό το ξέραμε από την αρχή της σεζόν, δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν μπορείς να βγεις στο επόμενο Champions League, μόνο και μονό επειδή ήσουν από την πρώτη ως την τελευταία αγωνιστική (και έχασες τη θέση στην τελευταία) στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Είναι κάτι, για το οποίο πρέπει να παλέψεις. ”

“ Πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια ήμασταν στην τετράδα για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και από ένα σημείο και έπειτα, η Chelsea άρχισε να μας κυνηγά. ”

“ Θα κυνηγήσουμε όσους είναι μπροστά μας, αυτό είναι σίγουρο, αυτό όμως θα πρέπει να το κάνουμε μέσω των δικών μας αγώνων. Χάσαμε αυτόν τον αγώνα και πρώτα από όλα, πρέπει να δεχθούμε την ήττα μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, γιατί όπως ήδη είπα, είδα πολλά καλά πράγματα. Ήταν ένας πολύ καλός ποδοσφαιρικός αγώνας και δεν είδα μια διαφορά 13 βαθμών ή κάτι τέτοιο, αυτό όμως δεν έχει σημασία. ”

“ Χάσαμε το παιχνίδι, το ξέρω αυτό, όμως είδα μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα με κόκκινες εμφανίσεις και αυτό ήταν πολύ σημαντικό. ”

Νέα εντός έδρας ήττα για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com