Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Να συγκεντρωθεί για να μπει στην τετράδα η Liverpool»

Souness: «Να συγκεντρωθεί για να μπει στην τετράδα η Liverpool»

Αναπροσαρμογή στόχων καλείται να κάνει η Liverpool, σύμφωνα με τον Graeme Souness, καθώς πρέπει πλέον να επικεντρωθεί στο να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ώστε να εξασφαλίσει την έξοδο της στο Uefa Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο θρύλος των Reds είπε στο Sky Sports, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα:

“ Δεν νομίζω πως πλέον μπορούν να επιστρέψουν. Έτσι όπως είδα εγώ το παιχνίδι σήμερα, νομίζω πως η City ήταν η καλύτερη ομάδα, όχι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Προηγήθηκαν, η Liverpool κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, με ένα πέναλτι, όμως ο Alisson έκανε λάθη, τα οποία δεν τα κάνει συνήθως και έδωσε μια μεγάλη ώθηση στη City, την οποία εκείνη εκμεταλλεύτηκε. ”

“ Στο τελευταίο τους γκολ, ο νεαρός τους παίκτης ήταν σε ένα άλλο τελείως επίπεδο. Χωρίς τα λάθη του Alisson θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, όμως έληξε το 1-4. Κολακεύει το σκορ τη City; Έτσι νομίζω. ”

“ Ο Alisson δεν συνηθίζει να κάνει αυτά τα λάθη και δεν είναι κάποιος που τον έχουμε συνδέσει με λάθη. Το σκορ είναι κολακευτικό για την City. ” Είπε ο Souness.

“ Η κούρσα του τίτλου έχει όμως τελειώσει για την Liverpool. Το σημαντικό για εκείνους, πλέον είναι το να συγκεντρωθούν, για να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα, γιατί αυτή δεν θα τους χαριστεί. ”

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com