Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Θέλω να κερδίσουμε και στο γεμάτο Anfield»

Guardiola: «Θέλω να κερδίσουμε και στο γεμάτο Anfield»

Περισσότερο συγκρατημένος και λιγότερo με όρεξη για θριαμβολογίες έδειξε ο Pep Guardiola μετά την εντυπωσιακή νίκη της Manchester City στο Αnfield.

Ο Καταλανός στάθηκε στην πρώτη νίκη του στο γήπεδο των Reds και της ομάδας του από το 2003, παραδεχόμενος ωστόσο τη διαφορά πού έκανε η έλλειψη του κοινού, ενώ αναφέρθηκε σε αδρές γραμμές και σε ορισμένες τακτικές που βοήθησαν τη City να φύγει με τους τρεις πόντους.

Μέρος των δηλώσεών του στη μικτή ζώνη και στη συνέντευξη τύπου του ήταν οι εξής:

«Είμαι τόσο περήφανος για τα παιδιά πού κατάφεραν να σπάσουν αυτό το σερί (των αρνητικών αποτελεσμάτων στο Anfield), δείχνει πόσο δύσκολο είναι.»

«Μακάρι την επόμενη φορά να το κάνουμε με μία παρόμοια εμφάνιση και με οπαδούς, γιατί το Anfield έχει τεράστια διαφορά χωρίς αυτούς.»

«Δε μπορώ να φανταστώ πώς το κοινό στο Anfield θα είχε επηρεάσει τους παίκτες μετά το 1-1.»

Για τις τακτικές και την τροπή πού πήρε το παιχνίδι είπε:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Έπρεπε να παίξουμε με αργό ρυθμό, και με περισσότερες πάσες απ’ ότι συνήθως.»

«Όταν παίζεις transition (μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση), (η Liverpool) είναι στα καλύτερά της. Το κάνουν περισσότερα χρόνια αυτό.»

«Μετά είδαμε ότι για 15-20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο δε μπορούσαμε να ελέγξουμε το πλάτος (το ότι η Liverpool έπαιζε από τα πλάγια) με τον Robertson και τον Alexander-Arnold. Προσαρμόσαμε την παράταξή μας, και η ποιότητα των παικτών έκανε τα υπόλοιπα.»

O Pep Guardiola χθες το απόγευμα στο Anfield.
O Pep Guardiola χθες το απόγευμα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com