Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shaqiri: «Είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι ρομπότ»

Shaqiri: «Είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι ρομπότ»

Ο Xherdan Shaqiri σε συνέντευξη του με την Daily Mail, πριν τον αγώνα με την Manchester City, κλήθηκε να μιλήσει για τις πρόσφατες όχι καλές εμφανίσεις της ομάδας, ενώ τόνισε πως πλέον έχει εκπληρώσει όλα τα του ποδοσφαιρικά όνειρα.

Ο Shaq για την προσωπική του απόδοση είπε:

“ Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν περιμένουν. Το ταλέντο και ο χαρακτήρας σου κάνουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν περιμένουν. ”

“ Ξέρω τι μπορώ να κάνω και τι μπορώ να φέρω στην ομάδα. Η ομάδα γνωρίζει τις ικανότητες μου. Είναι επίσης σημαντικό για μένα ότι είμαστε καλοί μαζί στα αποδυτήρια και είμαστε μια καλή ομάδα. ”

“ Δεν είμαι κακός τύπος και είμαι ομαδικός παίκτης, μου αρέσει να κάνω τα πάντα για αυτήν την ομάδα και έχω πολλή εμπειρία τώρα. Είμαι ευτυχής και θέλω να βοηθήσω τους υπόλοιπους παίκτες. ”

Για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας:

“ Είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Premier League και στον κόσμο. Είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι ρομπότ, έχουμε μερικές φορές κακές στιγμές όταν δεν είμαστε τόσο καλοί και οι άλλες ομάδες γίνονται όλο και καλύτερες συνέχεια, κάτι το οποίο είναι επίσης ένα φυσιολογικό πράγμα στη ζωή. ”

“ Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Ο τίτλος του πρωταθλήματος είναι ακόμα ανοιχτός. Θα είναι ξεχωριστή σεζόν. ”

Για τα όνειρα του που έχει καταφέρει να εκπληρώσει:

“ Μπορώ να πω ότι εκπλήρωσα τα όνειρά μου 200%. Δεν θα πω ότι εκπλήρωσα όλα περιθώρια μου, αλλά έχω δείξει πολλές φορές τι είδους δυνατότητες έχω. Είμαι 29. Μπορώ ακόμα να βελτιωθώ. Έδωσα 100% πάντα και αυτό που πέτυχα μέχρι τώρα είναι απίστευτο. ”

“ Μπορούμε ακόμα να πετύχουμε πολλά πράγματα, αλλά μέχρι τώρα είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά που πέτυχα. ”

“ Έκανα τους γονείς μου και ολόκληρη την οικογένειά μου τόσο περήφανους μέχρι τώρα. Ελπίζω να μπορώ να τους κάνω πιο περήφανους. Φροντίζω την οικογένεια μου – αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πριν από το ποδόσφαιρο. ”

Παίρνει χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα ο Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com