Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool θα είναι πιο επιθετική από ποτέ»

Guardiola: «Η Liverpool θα είναι πιο επιθετική από ποτέ»

Πιο επιθετική από ποτέ περιμένει να δει την Liverpool στον σημερινό αγώνα ο Pep Guardiola, καθώς η ομάδα του Jürgen Klopp θα προσπαθήσει να κερδίσει, ώστε να μπει ξανά στην μάχη του τίτλου.

Ο Καταλανός τεχνικός αποθέωσε τους Reds ενόψει της αναμέτρησης:

“ Πάντα ήταν μια εκπληκτική ομάδα και παραμένουν μια κορυφαία ομάδα. Έχουν τις ικανότητες, γνωρίζουν την μεθοδολογία και τα όσα πρέπει να κάνουν αμυντικά και επιθετικά. ”

“ Είναι επιθετικοί και την Κυριακή θα είναι πιο επιθετικοί από ποτέ. Είμαι σίγουρος πως θα έχουν ξεκουραστεί πολύ καλά, μετά τον αγώνα με την Brighton και θα είναι έτοιμοι. ”

“ Οι αγώνες κόντρα στην Liverpool είναι πάντα δύσκολοι. Πρόκειται για μια κορυφαία ομάδα, με κορυφαία ιστορία, κορυφαίους παίκτες, κορυφαίο προπονητή και κορυφαίο επιτελείο. ”

Αν μπορεί το παιχνίδι να αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη του τίτλου:

“ Είναι ένα από αυτά, αλλά υπάρχουν πολλοί βαθμοί διαθέσιμοι. Αν κρίνω από την εμπειρία μου, τον Ιανουάριο δεν υπάρχει κάποια ομάδα που είναι εκτός μάχης ή κάποια που να είναι ήδη πρωταθλήτρια. ”

“ Απλά σκέφτομαι πόσοι έχουν οδηγήσει την κούρσα φέτος και πόσες αλλαγές έχουν γίνει στις θέσεις των ομάδων. Μπορούν να συμβούν (αλλαγές). ” Είπε ο Guardiola.

“ Εμείς θα επικεντρωθούμε σρ αυτό που πρέπει να κάνουμε, έπειτα στην Swansea και στη συνέχεια στην Tottenham. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης. ”

Για τη νίκη κόντρα στη City, οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com