Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Jota θέλει να επιστρέψει με Leicester ή Leipzig»

«Ο Jota θέλει να επιστρέψει με Leicester ή Leipzig»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν λείψει πολύ από την Liverpool τους τελευταίους δύο μήνες, είναι ο Diogo Jota.

Μπορεί ο Πορτογάλος να αποκτήθηκε τον Σεπτέμβρη από την Wolves, όμως κατάφερε αμέσως να κάνει αισθητή την παρουσία του και να σκοράρει πολύτιμα γκολ για τους Reds. Παραμένει όμως εκτός δράσης από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Τις τελευταίες μέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς στις ατομικές προπονήσεις που κάνει στο The AXA Training Centre, όμως απέχει λίγες εβδομάδες από την επιστροφή του, όπως ξεκαθάρισε και ο Jurgen Klopp.

Ο διεθνής επιθετικός, σύμφωνα με τον James Pearce, σκοπεύει να εντείνει ρυθμούς τις επόμενες μέρες και θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Leicester σε εννέα μέρες από σήμερα ή στην πρώτη κόντρα με την RB Leipzig για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Οι πιθανότητες να τα καταφέρει δεν είναι με το μέρος του, όμως ο Jota θα προσπαθήσει να επιστρέψει το συντομότερο και να βοηθήσει στην ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Ο πρώην παίκτης των Λύκων, είχε προλάβει να σκοράρει 9 τέρματα σε Premier League και Champions League, εκ των οποίων τα τρία στον εκτός έδρας αγώνα με την Atalanta, μέχρι να τραυματιστεί.

Ο Diogo Jota είχε σκοράρει στον πρώτο γύρο κόντρα στη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com