Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την Liverpool, η οποία πλέον δεν της αφήνει περιθώρια να διεκδικήσει την Premier League. Οι Reds ηττήθηκαν με 0-1 από την Brighton στο Anfield, πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Kelleher να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια, λόγω της ασθένειας του Alisson και τον Bobby Firmino να επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα παρατάχθηκαν εναντίον της Brighton οι Reds. Μόλις στο 3′ έχασαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία οι πρωταθλητές, όταν το πλασέ του Salah από καλή θέση έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Sanchez. Την δική της στιγμή είχε η Brighton στο 24′, πρώτα με την τελική του Maupay και έπειτα με εκείνη του Burn, η οποία έφυγε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και με το πλασέ του March στο 34′. Ψηλά έφυγε και η κεφαλιά του Maupay στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Δύο τελικές είχε ο Firmino με την έναρξη της επανάληψης, όμως αμφότερες κόντραραν, με την πρώτη να κόβεται τελείως και την δεύτερη να καταλήγει κόρνερ. Το σκορ άνοιξε όμως από την Brighton στο 56′, η οποία είχε και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες μέχρι εκεινο το χρονικό σημείο. Ο Burn πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των Reds, ο Phillips δεν υπολόγισε σωστά, μη μπορώντας να διώξει και ο Alzate έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μια επαφή. Οι Reds έκαναν τις δύο πρώτες τους αλλαγές στο ματς, με την είσοδο των Origi και Oxlade-Chamberlain στο 64ο λεπτό, οι οποίοι πέρασαν αντί των Shaqiri και Wijnaldum. Καλή ευκαιρία έχασε η ομάδα του Klopp με εντός περιοχής πλασέ του Salah στο 71′, το οποίο όμως έφυγε άουτ, με την Brighton να πλησιάσει στο 0-2 με τον Gross στο 75ο λεπτό, με τους Reds να απαντούν στις ευκαιρίες στο 79′ με ένα εκτός περιοχής σουτ του Firmino, ο οποίος αμέσως μετά παραχώρησε τη θέση του στον Jones. Το δεύτερο γκολ άγγιξαν και στο στο 81′ οι φιλοξενούμενοι με τον Trossard, όμως ο Kelleher είχε απάντηση και απέκρουσε. Ευκαιρίες είχε η Brighton και στο 85′ με τον Burn και με τον Bissouma, μη καταφέρνοντας να απειλήσουν όμως ουσιαστικά τον Kelleher.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, Phillips, Henderson, Robertson, Wijnaldum (Oxlade-Chamberlain 64′), Thiago, Milner, Salah, Shaqiri (Origi 64′), Firmino (Jones 78′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Davies, R.Williams, N.Williams, Tsimikas, Cain

Brighton: Sanchez, White, Webster, Dunk, March (Lallana 67′), Bissouma, Alzate, Burn, Gross, Trossard, Maupay (Connolly 83′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Manchester City.

Πάλι άσφαιρη εντός έδρας η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com