Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O «φόρος τιμής» του Jurgen Klopp στον Adam Lallana

O «φόρος τιμής» του Jurgen Klopp στον Adam Lallana

Σε λίγες ώρες, ο Adam Lallana θα βρεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τη Liverpool αφότου την εγκατέλειψε το καλοκαίρι για χάρη της Brighton.

Ο επί έξι χρόνια μέσος των Κόκκινων αποφάσισε να μετακομίσει σε μία ομάδα όπου αναμφίβολα θα έπαιζε περισσότερο, και θα μπορούσε πιο εύκολα να τονώσει ξανά μία καριέρα πού έχει επηρεαστεί άσχημα από τους τραυματισμούς του κατά την περίοδό του στο Anfield.

Ο προπονητής των Reds, στις σημειώσεις του στο match programme του αποψινού ματς, δε θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στον Adam και στα όσα συνδέουν τη Liverpool μαζί του.

Οι λέξεις του Γερμανού ήταν οι εξής:

«Οι αποψινοί μας επισκέπτες έχουν πολλούς ταλαντούχους παίκτες, όμως ένας από αυτούς είναι πολύ οικείος στην LFC.»

«Θα πρέπει να σταματήσω τον εαυτό μου από το να μιλά για τον Adam Lallana, γιατί θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο. Και πρέπει να σεβαστώ το γεγονός ότι είναι αντίπαλός μας σήμερα…θέλει να μας κερδίσει, και εμείς το ίδιο.»

«Πρέπει όμως να αναφέρω το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν για μας – και στην πραγματικότητα παραμένει. Όταν έφυγε, τον περιέγραψα σαν θρύλο της Liverpool για τη συνεισφορά του, και διάβασα κάπου ότι ένιωσε ντροπιασμένος από αυτό. Όμως δε θα έπρεπε. Έχει κερδίσει αυτό το status.»

«Σε 36 παιχνίδια της Premier League κάθε σεζόν ανυπομονώ να βλέπω τον Adam Lallana. Υπάρχουν δύο πού δεν ανυπομονώ…απόψε είναι ένα από αυτά τα δύο.»

O Adam Lallana αποχωρεί τραυματίας από το Brighton-Liverpool του πρώτου γύρου.
O Adam Lallana αποχωρεί τραυματίας από το Brighton-Liverpool του πρώτου γύρου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com