Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σήμερα ο Adrian»

«Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σήμερα ο Adrian»

Αυλαία σήμερα για τη φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, και εκτός της υπόθεσης του κέντρου της άμυνας, ο Adrian είναι ακόμα μία εκκρεμούσα περίπτωση.

Εδώ και λίγους μήνες, ο τερματοφύλακας της Liverpool ουσιαστικά έχει παραχωρήσει τη θέση του αντικαταστάτη του Alisson στον Caoihmin Kelleher, ο οποίος με τις εμφανίσεις του κατά την περίοδο απουσίας του Βραζιλιάνου έδειξε ότι αξίζει περισσότερο αυτή τη θέση από τον Ισπανό.

Ως εκ τούτου, και δεδομένου του ότι πρέπει να παρθεί άμεσα μία απόφαση, πολλά πρόσφατα ρεπορτάζ έχουν κάνει λόγο για πιθανή αποχώρηση του Adrian από το Anfield, με τον επαναπατρισμό του να φαντάζει ως το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Τα ρεπορτάζ αυτά έχουν συγκεντρωθεί από την ισπανική Mundo Deportivo, η οποία αναφέρει ότι η ομάδα και ο 34χρονος έχουν αρχίσει να αξιολογούν προσφορές.

Αν τα παραπάνω επαληθευτούν και υπάρξει συμφωνία με κάποια ομάδα για τη μεταγραφή του παίκτη, η μεριά της Liverpool έχει το περιθώριο να σφραγίσει το deal μέχρι αύριο 1/2.

Το site This is Anfield, το οποίο αναμετέδωσε το παραπάνω ρεπορτάζ, αναφέρει ότι η Liverpool έχει έναν λόγο να επιδιώξει την αποδέσμευση του Adrian, από την άποψη ότι ελπίζει πρώτον να χρησιμοποιήσει ξανά τον van Dijk πριν το τέλος της σεζόν και δεύτερον να αποκτήσει έναν νέο κεντρικό αμυντικό. Αν συμβούν και τα δύο, θα πρέπει ένας μη γηγενής παίκτης να «ξε-δηλωθεί» από τη λίστα της ομάδας για την Premier League, ώστε να χωρέσουν στο ρόστερ τόσο ο Virgil, όσο και ο νέος παίκτης. Και δεδομένου του κενού πού θα δημιουργήσει η ενδεχόμενη αποχώρηση του Adrian, ο Ολλανδός και ο νέος αμυντικός της ομάδας μας θα μπορέσουν να καταλάβουν δύο θέσεις ξένων στο ρόστερ των Reds για το πρωτάθλημα.

Τέλος, ένας δεύτερος λόγος ο οποίος θα έβρισκε θετική τη Liverpool στην απελευθέρωση του τερματοφύλακά της, είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, συνεπώς έχει συμφέρον να τον αποδεσμεύσει από τώρα, προκειμένου να εισπράξει και κάποιο αντίτιμο.

O Adrian είναι πλέον ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακας της Liverpool, μετά τους Alisson Becker και Caoihmin Kelleher.
O Adrian είναι πλέον ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακας της Liverpool, μετά τους Alisson Becker και Caoihmin Kelleher.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com