Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 30/1/2007 Party γενεθλίων με δώρα από Peter Crouch (vid)

Σαν σήμερα: 30/1/2007 Party γενεθλίων με δώρα από Peter Crouch (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Upton Park για το πρωτάθλημα, με τον Peter Crouch να «μοιράζει» δώρα ανήμερα των γενεθλίων του.

Σε μια χρονιά με ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους Κόκκινους (να υπενθυμίσουμε την πορεία τους στο Champions League με προορισμό τον τελικό της Αθήνας), ο σταθμός στο γήπεδο των «Σφυριών» ήταν ένα εμπόδιο στον έναν από τους στόχους της ομάδας, που ήθελε και την επόμενη χρονιά να είναι στους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Peter Crouch, ανέλαβε να «κεράσει» παίκτες και οπαδούς των Reds με δώρα, ως όφειλε ο εορτάζων. Αρχικά στο 46′ θα δώσει την ασίστ στον Dirk Kuyt για να γράψει το 0-1 και στο 53′ θα σημειώσει από ασίστ του John Arne Riise το 0-2 με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή του Roy Carroll.

Οι Hammers θα μειώσουν με τον Blanco Kepa στο 78′ σε 1-2, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω. Με τους γηπεδούχους αγωνίσθηκε ο μετέπειτα παίκτης των Reds Yossi Benayoun.

Το παιχνίδι στο Upton Park παρακολούθησαν εκείνο το βράδυ Τρίτης 34.966 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Martin Atkinson.

Στο 8′:55″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σαν σήμερα: 30/1/2007 Party γενεθλίων με δώρα από Peter Crouch
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com