Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Tottenham

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην έδρα της Tottenham

Σαφώς ικανοποιημένος και χαρούμενος έμεινε ο Jürgen Klopp από την χθεσινοβραδινή νίκη των Reds επί της Tottenham στο Λονδίνο, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του, στις οποίες αναφέρθηκε και στις μεταγραφές, μετά την επιβεβαίωση του σοβαρού τραυματισμού του Joel Matip.

Ο Γερμανός για τον αγώνα είχε να πει:

“ Οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής [ήταν αυτό που έκανε κλικ]. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες νωρίς με τον Sadio και στην επόμενη φάση ήρθε το γκολ των Spurs. Τότε σκεφτήκαμε » ωχ, άντε πάλι «. Τα παιδιά μόλις έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. ”

“ Αυξήσαμε το ρίσκο και τα καταφέραμε. Σκοράραμε στην τέλεια στιγμή για εμάς, δεδομένου ότι μπορέσαμε να πάμε στα αποδυτήρια και να ασχοληθούμε με τον αστράγαλο του Joel Matip. ”

“ Προσπαθήσαμε να πούμε στα παιδιά τι βγάζει νόημα να κάνουμε. Παλέψαμε σκληρά, δώσαμε μια σωστή μάχη. Παίξαμε ποδόσφαιρο και αξίζαμε νίκη.”

Για τις μεταγραφές:

“ Όπως φαντάζεστε τα σκεφτόμαστε όλα γύρω από τις μεταγραφές. Δεν είμαι επιλεκτικός, αλλά θα πρέπει να βρούμε τον σωστό παίκτη. Έχουμε μερικούς (στο μυαλό μας), αλλά όχι πολλούς. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Για την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις:

“ Είμαι υπεύθυνος για τις όχι και τόσο καλές παραστάσεις. Τα παιδιά θέλουν πάντα να τα πάνε καλά. Εμείς, ως προπονητές, τους λέμε τι να κάνουν. ”

“ Τα παιδιά έκαναν μια σωστή αλλαγή. Ήταν μια γενναία εμφάνιση εναντίον ενός τέρατος αντεπίθεσης. Απόψε ήμασταν πολύ καλοί. ”

“ Ήταν μια καλή εμφάνιση, την οποία χρειαζόμασταν. Είμαστε ακόμα εδώ και αυτό είναι καλό να το γνωρίζουμε. Τώρα θα γυρίσουμε σπίτι και θα επιστρέψουμε σε μερικές ώρες για τον αγώνα με την West Ham. ”

Για τον Thiago:

“ Έχει αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις. Το σύστημα με τους Milly και Gini λειτούργησε και ο Thiago μπόρεσε να κάνει πολύ καλύτερη δουλειά απόψε και αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα. ”

“ Ήρθε στην ομάδα αργά, αρρώστησε, τραυματίστηκε και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε μια καθοριστική θέση. Σήμερα αγωνίστηκε πιο ψηλά στο γήπεδο. ”

Σπουδαίο διπλό για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com