Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Reds είναι εδώ! Άλωσε το Λονδίνο η ομαδάρα του Klopp!

Οι Reds είναι εδώ! Άλωσε το Λονδίνο η ομαδάρα του Klopp!

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας είναι εδώ! Η Liverpool με μια καταπληκτική εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, άλωσαν το Λονδίνο, κερδίζοντας με σκορ 1-3 την Tottenham του Jose Mourinho, φτάνοντας στους 37 βαθμούς, δηλαδή στο -4 από την Manchester City!

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Firmino, Trent και Mane.

Α’ Ημίχρονο: Χωρίς τον Fabinho και με τους Matip και Henderson ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξεκίνησαν οι πρωταθλητές κόντρα στην Tottenham. Η Liverpool έχασε μόλις στο 2′ μεγάλη ευκαιρία με τον Sadio Mane από πολύ καλή θέση εντός περιοχής και οι γηπεδούχοι στην αμέσως επόμενη φάση σκόραραν με τέρμα του Son, μετά από πάσα του Ndombele, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ του Κορεάτη επιθετικού, μετά από έλεγχο του VAR. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με καλό ρυθμό και με συνεχόμενες επιθέσεις από τις δύο ομάδες, όμως οι επόμενες καλές στιγμές συνέβησαν στο 22ο λεπτό, πάλι μαζί, με τον Lloris να μπλοκάρει αρχικά το σουτ του Firmino και στη συνέχεια τον Alisson να κάνει το ίδιο με εκείνο του Son, μετά από επικίνδυνη αντεπίθεση των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα, ο Sadio Mane είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία, με προβολή, όμως ο Lloris κατάφερε να αποκρούσει. Ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Σενεγαλέζου και στο 43′, όμως εκείνος ήταν ο παίκτης που έδωσε την τελική πάσα στον Bobby Firmino, για να γράψει ο Βραζιλιάνος το 0-1 με μια επαφή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους!

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Nat Phillips αντικατέστησε τον Joel Matip, με τους Spurs να προχωρούν επίσης σε αλλαγές, αφού οι Lamela και Winks αντικατέστησαν τους Kane και Aurier. Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν στην κυριολεξία το καλύτερο δυνατό. Αρχικά, οι Reds έχασαν ευκαιρία με πλασέ του Salah και στο 47′ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων! Ο Mane σούταρε ξανά δυνατά, ο Lloris ναι μεν απέκρουσε, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Trent και ο back των Reds με ένα φοβερό σουτ έγραψε το 0-2! Η απάντηση της Tottenham όμως δεν άργησε, αφού η ομάδα του Mourinho μείωσε αμέσως σε 1-2 με γκολ του Hojberg, με σουτ έξω από την περιοχή. Οι Reds βρήκαν ναι μεν το τρίτο γκολ στο 56′, με τον Mo Salah να σκοράρει με ένα εκπληκτικό σουτ, όμως δεν μέτρησε για χέρι του Bobby Firmino στην αρχή της φάσης, μετά από έλεγχο του VAR από τον Atkinson. Εκτός εστίας κατέληξε το σουτ του Wijnaldum στο 61′, ενώ εκείνο του Firmino στο 64′ βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτυών. Η ομάδα του Klopp συνέχισε να ψάχνει το τρίτο γκολ και δεν πτοήθηκε από το VAR και τις χαμένες ευκαιρίες, με τους κόπους της να ανταμείβονται στο 65ο λεπτό, όταν ο Trent έκανε μια καλή σέντρα, την οποία δεν υπολόγισε καλά ο Rodon και έδωσε την ευκαιρία στον Sadio να σκοράρει με το αριστερό για το 1-3! Άστοχο ήταν το σουτ του Thiago στο 71′, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Jones επτά λεπτά αργότερα. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στο 87′ με τον Origi να αντικαθιστά τον Firmino.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Tottenham: Lloris, Aurier (Winks 46′), Rodon, Dier, Davies, Doherty, Hojbjerg, Ndombele, Bergwijn (Bale 81′), Kane (Lamela 46′), Son

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip (Phillips 46′), Henderson, Robertson, Thiago, (Jones 78′), Milner, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino (Origi 87′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στη West Ham.

Με γκολάρα επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις ο Trent.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com