Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πρώτη επιλογή της Inter για την επίθεση ο Divock Origi»

«Πρώτη επιλογή της Inter για την επίθεση ο Divock Origi»

Η Inter φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα επιθετικού, με το όνομα του Divock Origi να έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό ως πιθανός στόχος.

Προκειμένου να μετριάσει την εξάρτησή της ομάδας του από τους Romelu Lukaku και Lautaro Martinez, ο Antonio Conte φαίνεται πώς έχει βγει στην αγορά.

Έτσι έχουμε διαβάσει σε κάμποσα πρόσφατα ρεπορτάζ, με το τελευταίο εξ αυτών να έρχεται από την Corriere Dello Sport, και να αναφέρει ότι οι Nerazzuri προσπάθησαν μέσα στο μήνα να αποκτήσουν τον Papu Gomez από την Atalanta.

Ο Gomez όμως εν τέλει υπέγραψε στη Σεβίλλη, και πλέον ο Conte καλείται να ψάξει αλλού, πάντα αν ισχύει η παραπάνω φήμη.

Ο Divock Origi φέρεται να είναι μία από τις επιλογές πού έχουν προκριθεί, και μέσα στο επόμενο τριήμερο -μέχρι να τελειώσει ο Γενάρης και μαζί του η μεταγραφική περίοδος- θα μάθουμε αν αυτό το ενδιαφέρον κατά πρώτον ισχύει και κατά δεύτερον θα εξελιχθεί σε επίσημη πρόταση προς τη Liverpool.

O Divock Origi μαρκάρεται από τον Conor Coady της Wolves, για την οποία επίσης έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.
O Divock Origi μαρκάρεται από τον Conor Coady της Wolves, για την οποία επίσης έχει γραφτεί ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com