Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Χαρούμενοι οι οπαδοί της Liverpool πού δεν ήρθε ο Παπασταθόπουλος»

«Χαρούμενοι οι οπαδοί της Liverpool πού δεν ήρθε ο Παπασταθόπουλος»

Μερικοί οπαδοί της Liverpool αισθάνονται ανακουφισμένοι αφού ανακοινώθηκε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό.
Η Liverpool είχε συνδεθεί με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και παρόλο που ήταν μια έμπειρη, χωρίς κόστος επιλογή, είναι σαφές ότι οι οπαδοί ήταν αντίθετοι με την ιδέα να φορέσει την ολοκόκκινη φανέλα.
Μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί, αφού ο Παπασταθόπουλος δεν θεωρήθηκε αρκετά καλός για την Arsenal αυτή τη σεζόν, καθώς έμεινε έξω από την 25μελή ομάδα και απελευθερώθηκε από το συμβόλαιό του αυτόν τον μήνα, και με όλο τον σεβασμό στους Gunners, η Liverpool έχει υψηλότερες φιλοδοξίες από την Arsenal.
Ο Σωκράτης δεν θα υπογράψει για την Liverpool αυτόν τον μήνα καθώς έχει ανακοινωθεί ως παίκτης του Ολυμπιακού και είναι σαφές ότι οι οπαδοί των Reds είναι πολύ πιο χαρούμενοι μετά την ανακοίνωση.
Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα αντίδραση, ο Παπασταθόπουλος είναι πεπειραμένος αμυντικός και υπογράφοντας έναν παίκτη σε μια συμφωνία έξι μηνών πιθανότατα δεν θα ήταν κακή κίνηση για τους Reds, ειδικά όταν λογαριάσετε τη σχέση του με τον Jurgen Klopp κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Borussia Dortmund. Οι οπαδοί της Liverpool είναι σίγουρα χαρούμενοι που δεν έρχεται στο Anfield όπως δείχνουν τα social media…
Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα. Εδώ τον βλέπουμε με τον Klopp στο Liverpool-Arsenal 5-1 του 2018.
Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα. Εδώ τον βλέπουμε με τον Klopp στο Liverpool-Arsenal 5-1 του 2018.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com