Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/1/2006 «God» Robbie Fowler, η επιστροφή στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα: 27/1/2006 «God» Robbie Fowler, η επιστροφή στο Anfield (vid)

Σαν σήμερα ο «God» Robbie Fowler θα επιστρέψει στο Anfield με την κομβική παρέμβαση του Rafa Benitez, ξεσηκώνοντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους Red fans.

Έχοντας αποχωρίσει χωρίς την θέλησή του πέντε χρόνια πριν (είχε συγκρούσεις με τον Garerd Houllier) και με ποδοσφαιρικού σταθμούς την Leeds Utd και την Manchester City, ποτέ του δεν έβγαλε από το μυαλό του την επιθυμία του να επιστρέψει, εκεί που λατρεύτηκε ως Θεός από τους fans των Reds. Την επιθυμία του να επιστρέψει, την κατέθεσε άμεσα στους ανθρώπους των Cityzens, μόλις ο Rafa Benitez του εκδήλωσε επίσημα την πρόθεση του να τον φέρει πίσω στο Anfield.

Οι «Πολίτες» παρ’ όλο που δεν ήθελαν να χάσουν τον «God», σεβάστηκαν την επιθυμία του και δεν του στάθηκαν εμπόδιο στην μετεγγραφή του στους Κόκκινους. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία του να επιστρέψει, που στην υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Reds, ρώτησε εμφανώς συγκινημένος που να υπογράψει, χωρίς να κοιτάξει καν τους όρους!!!

Στην δεύτερη θητεία του στους Κόκκινους ο «God» θα συμπληρώσει 39 εμφανίσεις με την famous Red shirt, σημειώνοντας 12 γκολ συμπληρώνοντας έτσι στο σύνολο του με την Κόκκινη φανέλα (και στις 2 του θητείες) 369 εμφανίσεις και 183 γκολ. Ο «God» Robbie Fowler μέχρι και σήμερα είναι ο έκτος scorer στην ιστορία των Reds.

Το καλοκαίρι του 2007 θα αποχωρίσει από τους Reds με προορισμό την Ουαλία και την Cardiff City.

Στα παρακάτω δύο video, μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του «God» μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στους Reds και τα 10 καλύτερα του γκολ με την φανέλα της Liverpool:

Ο «God» Robbie Fowler πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του, στην 2η θητεία του στους Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com