Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 27/1/2001 Τελευταίο κόκκινο γκολ για Nick Barmby (vid)

Σαν σήμερα: 27/1/2001 Τελευταίο κόκκινο γκολ για Nick Barmby (vid)

Το τελευταίο του γκολ με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Nick Barmby, σε παιχνίδι F.A. Cup με αντίπαλο την Leeds Utd στο Elland Road.

Σε μία καταπληκτική χρονιά για τους Κόκκινους που τους οδήγησε στο θρυλικό Cup Treble, για να φθάσουν στον τελικό του F.A. Cup έπρεπε να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πολύ καλής Leeds Utd.

Το παιχνίδι στο Elland Road ήταν δυνατό και δύσκολο για τις δύο ομάδες στο να βρουν δίχτυα και καθώς βάδιζε προς την λήξη του, όλοι σκέφτονταν τον επαναληπτικό στο Anfield. Στο 87′ όμως και σε μία φάση διαρκείας, ο Nick Barmby θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Nigel Martyn, μετά το σουτ του «God» Robbie Fowler που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των «Παγωνιών». Το γκολ αυτό του Nick Barmby, ήταν το 8ο και τελευταίο του με την Κόκκινη φανέλα.

Τρία λεπτά αργότερα οι Reds θα «κλειδώσουν» την πρόκριση, όταν σε σέντρα του «God» Robbie Fowler, ο Nick Barmby θα «στρώσει» την μπάλα στον επερχόμενο Emile Heskey, ο οποίος με ένα σουτ κεραυνό, θα γράψει το 0-2 για τους Κόκκινους, οδηγώντας τους με΄σα σε τρελλούς πανηγυρισμούς, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι στο Elland Road παρακολούθησαν 37.108 θεατές και διαιτητής ήταν ο A. P. D’ Urso.

Ακολουθούν τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 27/1/2001 Τελευταίο κόκκινο γκολ για Nick Barmby
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com