Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Austin: «Η United επέλεξε τον Lindelof αντί τον van Dijk»

Austin: «Η United επέλεξε τον Lindelof αντί τον van Dijk»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο κεντρικός επιθετικός της West Brom, Charlie Austin κατά τη διάρκεια της σημερινής του παρουσίας στο ραδιόφωνο του TalkSport αναφορικά με το ενδιαφέρον της Manchester United για τον Virgil van Dijk το καλοκαίρι του 2017.

Ο Charlie Austin είπε σήμερα το πρωί:

“ Θυμάμαι στο τέλος της καριέρας του στη Southampton ήμασταν στον πάγκο μαζί κόντρα στην Chelsea και του είπα «έλα Virg, τι συμβαίνει; Σίγουρα η Man United έχει ενδιαφερθεί για σένα».

«Μου είπε,« το καλοκαίρι, ήταν ανάμεσα σε μένα ή τον Lindelof». Δεν μπορούσα να το πιστέψω, τρελάθηκα. Υπήρχε συζήτηση το καλοκαίρι ότι επρόκειτο να πάει εκεί και τελικά πήραν τον Lindelof. ”

“ Ο προπονητής μας εκείνη τη σεζόν ήταν ο Pellegrino και το καλοκαίρι ο van Dijk προσπαθούσε να φύγει. ”

“ Θυμάμαι να μας φέρνει όλου κοντά στην προετοιμασία, στο κέντρο του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένου του Virg, και είπε «Κοιτάξτε παιδιά, ο Virgil θέλει να φύγει, ο σύλλογος δεν του επιτρέπει να φύγει, οπότε μας είπε ότι δεν πρόκειται να παίξει ξανά μαζί μας, άρα δεν πρόκειται και να προπονηθεί μαζί μας », μπροστά σε όλους. ”

“ Ο van Dijk τρελάθηκε. Αυτό δεν συνέβη λόγω του προπονητή, αλλά κυρίως λόγω της δικής του στάσης. Δύο μέρες αργότερα, η μεταγραφική περίπδος έκλεισε και ο Virg ξεκίνησε ξανά να προπονείται το Σάββατο. ”

“ Απολογήθηκε σε όλους μας, όμως του είπαμε: « Virg, καταλαβαίνουμε, σε θέλει η Liverpool και θέλεις να πας, είμαστε εντάξει με αυτό. » Εμείς ήμασταν χαρούμενοι που τον είχαμε μαζί μας, λόγω της ποιότητας του. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος αν θα πήγαινε στην United, γιατί είχε πάρει την απόφαση να υπογράψει στη Liverpool. ”

Η Manchester United ενδιαφέρθηκε για τον van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com