Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Βγάλαμε αντίδραση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Milner: «Βγάλαμε αντίδραση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Η Liverpool παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη στο Old Trafford, σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει και να μείνει στον σωστό δρόμο, όπως δήλωσε και ο James Milner.

Ο έμπειρος μέσος είπε για τον χθεσινό αγώνα:

“ Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου και το μοναδικό που μετράει στα παιχνίδια Κυπέλλου είναι το αποτέλεσμα και για αυτό είμαστε απογοητευμένοι. ”

“ Θεωρώ όμως πως τα παιδιά θα πρέπει να είναι περήφανα για την εμφάνιση μας. Είμαστε όμως απογοητευμένοι για τα γκολ που δεχθήκαμε, γιατί θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. ”

“ Βγάλαμε όμως μια αντίδραση, παρά τις απογοητεύσεις που βιώσαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι από τα τελευταία μας παιχνίδια και αυτό είναι κάτι θετικό για την συνέχεια. ”

“ Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις, τότε δεν σου βγαίνουν και πράγματα που προηγουμένως που έβγαιναν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, να δουλέψουμε σκληρά και να αντιδράμε με τον σωστό τρόπο. ” Τόνισε ο Milner.

“ Νομίζω όμως πως τα παιδιά τα πήγαν καλά. Δούλεψαν σκληρά στην επίθεση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι στην επίθεση. ”

“ Ήταν όμως ένας αγώνας κυπέλλου, αλλά ελπίζουμε να αποτελεί το πρώτο βήμα της επιστροφής μας σε καλή φόρμα. ”

Η Liverpool σκόραρε δύο φορές στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com