Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλείνει και Kaide Gordon η Liverpool

Κλείνει και Kaide Gordon η Liverpool

Η Liverpool είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ακόμη μια μεταγραφή νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Kaide Gordon από την Derby County.

Οι Reds πριν την Πρωτοχρονιά ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές των Stefan Bajcetic και Callum Scanlon και με την προσθήκη του Gordon ενισχύουν την Ακαδημία τους και πραγματοποιούν ακόμη μια επένδυση με φόντο το μέλλον.

Οι Reds, σύμφωνα με την Telegraph αναμένεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του 16χρονου επιθετικού έναντι £3 εκατομμυρίων, μαζί με τα μπόνους. Ενδιαφέρον υπήρξε από τις Tottenham και Manchester United, όμως ο παίκτης επέλεξε τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός επιθετικός, αλλά μπορεί να παίξει τόσο στο κέντρο, όσο και στα πλάγια.

Το ποσό του 1 εκατομμυρίου θα πληρωθεί αμέσως στην Derby County και το συνολικό ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα £3 εκατομμύρια, αν πληρωθούν όλα τα μπόνους που έχουν να κάνουν με συμμετοχές και επίτευξη στόχων.

Έχει ήδη πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των Rams, όταν πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της νίκης με σκορ 4-0 κόντρα στην Birmingham τον περασμένο μήνα.

Θα ξεκινήσει από την Under 18 της Liverpool με τον Marc Bridge-Wilkinson, πριν συνεχίσει στην Under 23 του Barry Lewtas.

Υπογράφει στην Liverpool ο επιθετικός της Derby, Kaide Gordon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com