Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskaer: «Κερδίσαμε παίζοντας με τους δικούς μας όρους»

Solskaer: «Κερδίσαμε παίζοντας με τους δικούς μας όρους»

Τα εύσημα για τη νοοτροπία τους και τη στρατηγική τους στη νίκη-πρόκριση επί της Liverpool απένειμε στους ποδοσφαιριστές του o Ole Gunnar Solskaer.

Ο προπονητής της Manchester United αναφέρθηκε στην αντοχή πού έδειξαν οι παίκτες των Red Devils ώστε να αγωνιστούν για την πρόκριση μέχρι το τέλος, ενώ έκανε και το κομπλιμέντο του στους Reds.

Οι δηλώσεις του στο Sky Sports ήταν οι εξής:

«Είναι φανταστικό να κερδίζεις τους πρωταθλητές της προηγούμενης σεζόν – είναι φανταστική ομάδα, και τα τελευταία χρόνια πήραμε νίκες παίζοντας διαφορετικά συστήματα, όμως σήμερα παίξαμε καλά και κερδίσαμε με τους δικούς μας όρους.»

«Έχουμε βρει έναν τρόπο στον οποίο εμείς και οι παίκτες πιστεύουμε, και γινόμαστε όλο και δυνατότεροι. Η νοοτροπία μας (βοήθησε) στο να επιστρέψουμε από το 0-1. Το έχουμε δείξει τόσες πολλές φορές μέσα σε αυτή τη σεζόν. Σωματικά έχουμε γίνει πολύ δυνατότεροι, και ‘κρατήσαμε’ μέχρι το τέλος των παιχνιδιών πολύ περισσότερο.»

«Για μας είναι ωραία η αίσθηση του να παίζουμε με τους όρους μας. Είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, παίζοντας με ρόμβο ή με 3-5-2…διαφορετικά συστήματα ώστε να ‘αχρηστέψουμε’ αντιπάλους, όμως το να κερδίσουμε σήμερα (σ.σ. χθες) με μία θετική επιλογή (παικτών) και με τον τρόπο πού βλέπουμε την ομάδα μας, είναι μία δήλωση (statement) στους εαυτούς μας.»

O Solskaer κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα κυπέλλου.
O Solskaer κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα κυπέλλου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com