Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United και μεταγραφές

Ο Klopp για United και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester United για το FA Cup, τόνισε πως η ομάδα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να πάρει την πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είπε:

“ Θα προσπαθήσουμε ξανά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Πιστέψτε με, θα προσπαθήσουμε ξανά. ”

“ Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θέλουμε, τότε υπάρχει ένα ζήτημα. Το ζήτημα είναι ότι δεν είπα στα παιδιά τα πράγματα αρκετά ξεκάθαρα. Πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που μιλάω στα παιδιά. ”

“ Η εμπιστοσύνη δεν είναι ένα φυσικό χάρισμα. Πρέπει να χτίσεις αυτοπεποίθηση. Δεν έχουν πάει καλά για εμάς τα τελευταία παιχνίδια – πρέπει να δουλέψουμε. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. ”

“ Δεν έχω πέντε εκατομμύρια διαφορετικές λέξεις για το ίδιο ζήτημα, αλλά δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε τις τελευταίες εβδομάδες. ”

Για την αναμέτρηση της Κυριακής:

“ Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου – το παιχνίδι θα κριθεί εκείνη τη νύχτα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Με αυτό το σκεπτικό, θα βγάλουμε την ενδεκάδα. ”

“ Πρέπει να αλλάξουμε – πρέπει να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Σε κάθε κακή κατάσταση, υπάρχει μια ευκαιρία – μίλησα με τους παίκτες μου χθες το βράδυ και θα το κάνω ξανά σήμερα, δεν θα αποκαλύψω στη συνέντευξη τύπου τι θα τους πω. Θέλουμε να αλλάξουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στις λεπτομέρειες. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο, πρέπει να δημιουργήσουμε, να αμυνθούμε και να σκοράρουμε. Το ξέρουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε την Κυριακή. ”

“ Θέλουμε να περάσουμε και γι ‘αυτό πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Η United βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση. Παίρνουν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 100%. ”

Για την πρώτη ήττα στο Anfield μετά το 2017:

“ Δεν αισθανθήκαμε αυτήν την πίεση. Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον αριθμό – είχαμε ένα απίστευτο σερί αλλά έχει τελειώσει τώρα. ”

Για τις μεταγραφές:

“ Φυσικά κάποιος άλλος παίρνει τις αποφάσεις. Ήταν πάντα έτσι. Συζητάμε καθημερινά, κάνω συστάσεις αλλά δεν μπορώ να ξοδέψω τα χρήματα. Δεν είναι έτσι. Δεν παίρνω τις αποφάσεις και δεν το έκανα ποτέ. ”

“ Μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι ή όχι; Δεν παίρνω αυτές τις αποφάσεις, ποτέ δεν το έκανα. Είναι αυτά νέα; Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν. Απλώς είπα αυτό που είπα. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να το ξεκαθαρίσουμε τώρα.»

Επικεντρώνεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com