Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dyche: «Κάναμε πολύ καλά τα βασικά»

Dyche: «Κάναμε πολύ καλά τα βασικά»

Ο Sean Dyche στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη της ομάδας του με 0-1 κόντρα στη Liverpool ανέφερε πως οι παίκτες του έκαναν πολύ καλά τα βασικά, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισόδιο με τον Klopp μετά τη λήξη του πρώτου μέρους.

Δήλωσε στο Sky Sports για την αναμέτρηση:

“ Νομίζω ότι κάναμε τα βασικά πολύ καλά. Στήσιμο της ομάδας, σχηματισμός και ατομική ευθύνη του καθενός. Οι παίκτες κάνουν τις δουλειές τους όταν πρέπει. ”

“ Χρειαζόμασταν και λίγη τύχη. Ο Popey έκανε μια καλή απόκρουση στα αριστερά του στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Johan έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, μετά από μια υπέροχη κίνηση από τον Dwight McNeil και τελικά ο  Barnesy πήρε ένα πέναλτι και το εκτέλεσε πολύ καλά. ”

«Δεν είσαι ποτέ άνετος εδώ, αλλά είμαι στον χώρο πολύ καιρό και κάποιες φορές μπορώ να διακρίνω που πάει ένα παιχνίδι. Η μόνη ανησυχία μου ήταν αν μια απόκρουση καταλήξει σε έναν από τους παίκτες τους ή πάει κάτι εναντίον μας. Δεν συνέβη αυτό. ”

“ Κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας, λόγω της θέλησης και της πίστης του τερματοφύλακα και των αμυντικών. Δεν μπορείς να αμυνθείς μόνο με την τετράδα της άμυνας, πρέπει να αμύνεσαι ως ομάδα και εμείς το κάναμε πολύ καλά αυτό. ” Είπε ο Dyche.

Για τον Klopp:

“ Όταν έρχεσαι σε τέτοιες έδρες, έχεις την ευκαιρία να παλέψεις και να διεκδικήσεις τη νίκη. Αυτό είναι όλο. Ειπώθηκαν ορισμένα πράγματα, αλλά τίποτα μη φυσιολογικό. Απλά δύο προπονητές που παλεύουν με τις ομάδες τους και θέλουν να κερδίσουν τον αγώνα. Δεν υπήρξε τίποτα λάθος σε αυτό. ”

Διπλό στο Anfield οι Clarets.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com