Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Ήταν σκληρή ήττα»

Wijnaldum: «Ήταν σκληρή ήττα»

Για την εντός έδρας ήττα από τους Clarets μίλησε ο Gini Wijnaldum στο Sky Sports, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεχωρίσει, όπως βέβαια και οι υπόλοιποι παίκτες των Reds.

Ο Ολλανδός για το χθεσινό ματς είπε:

“ Μια πολύ σκληρή ήττα. Πριν από τον αγώνα είχαμε καλές προθέσεις, για να παίξουμε εναντίον της Burnley. Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κατοχής. Δημιουργήσαμε αρκετά για να σκοράρουμε ένα γκολ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί και τιμωρηθήκαμε. ”

“ Είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Τώρα στην κατάσταση που βρισκόμαστε, αγωνιζόμαστε για να σκοράρουμε. Είναι δύσκολο να το εξηγήσουμε, Άνθρωποι απέξω θα πουν ότι δεν έχουμε ψυχολογία. Νομίζω πως έχουμε όμως. ”

“ Σουτάραμε πολλές φορές πάνω στον τερματοφύλακα και είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα πρέπει να το θέλουμε 100% για να πετύχουμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Για τον αγώνα της Κυριακής με την Manchester United:

“ Δεν πρέπει να σκεφτούμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά να παίξουμε καλά. Το παιχνίδι είναι κόντρα στην Manchester United και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. ”

Ξανά κόντρα στην Manchester United οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com