Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Το λάθος είναι δικό μου»

Klopp: «Το λάθος είναι δικό μου»

Η Burnley πέρασε με 0-1 από το Anfield χθες το βράδυ, με τον Jürgen Klopp να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα, πως το λάθος ήταν δικό του.

Ο Klopp αναλυτικά για την ήττα της ομάδας του είπε:

“ Χάσαμε ένα παιχνίδι που ήταν αδύνατο να το χάσουμε, αλλά το κάναμε. Εγώ φταίω – πρέπει να βεβαιωθώ ότι τα παιδιά μου θα έχουν τα σωστά συναισθήματα, ώστε να πάρουν και τις σωστές αποφάσεις. Αλλά αυτό δεν συνέβη. ”

“ Είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με τις αποφάσεις που παίρνουμε. ”

“ Δεν σκοράραμε το πρώτο ημίχρονο και αυτό έκανε δύσκολο το έργο μας. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. ”

“ Είναι πάντα δικό μου λάθος όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, αυτό οφείλεται στους παίκτες. Όταν δεν νικήσουμε τους αντιπάλους μας – αυτό είναι δικό μου λάθος. Αυτό ισχύει για όλους τους προπονητές. ”

“ Δεν είναι πως δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, επειδή δεν έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε. Δεν δημιουργούμε ευκαιρίες, επειδή δεν παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Αυτό είναι δικό μας πρόβλημα. ”

“ Μπορεί να το γνωρίζουν όλοι και να μην είναι ωραίο να το αναφέρω, αλλά έχουμε κερδίσει την Burnley και με λιγότερες ευκαιρίες και με λιγότερη κατοχή. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να δουλέψουμε σκληρότερα. ” Είπε ο Klopp.

“ Πως είναι δυνατόν να χάσαμε; Όμως χάσαμε και το λάθος είναι δικό μου. Είναι δικό μας και δικό μου το λάθος. ”

Για το πως θα ανακτηθεί η ψυχολογία των παικτών:

“ Είναι δουλειά που πρέπει να κάνει ένας προπονητής . Δεν είμαι ο πρώτος που έχει αυτήν την κατάσταση και δεν θα είμαι ο τελευταίος, αλλά δεν βοηθά αν σας πω τώρα τι θα πω στα παιδιά και τέτοια πράγματα. ”

“ Τέλος πάντων, για αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρέπει πρώτα να το σκεφτώ γιατί μετά τα παιδιά απλά δίνω συνεντεύξεις. ”

“ Δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά τα πράγματα δεν δούλεψαν απόψε. Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που δεν λειτούργησαν όσα κάναμε, αλλά αυτό συνέβη για στα τελευταία 2,3, ή 4 ματς. ”

“ Πήραμε αυτό που πήραμε. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση μας, αλλά με τις καθοριστικές στιγμές. Πρέπει να βελτιωθούμε ξανά στις αποφασιστικές στιγμές, πρέπει να γίνουμε ξανά οι  εαυτοί μας στις αποφασιστικές στιγμές. ”

“ Όχι στην ανάπτυξη, αυτή είναι καλή, και αλλά στο τελευταίο μισό, στην τελευταία απόφαση, η λήψη αποφάσεων δεν είναι προς το παρόν όπως πρέπει. Τώρα όλοι θα μιλήσουν για αυτό, δεν είναι ωραίο, που κάνει το πρόβλημα να μην είναι μικρό, το καθιστά μάλλον μεγαλύτερο και πρέπει ακόμη να το αλλάξουμε. Αυτό θα κάνουμε. ”

Για την κατάσταση των παικτών:

“ Μπορούμε να το κάνουμε με αυτήν την ομάδα, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, αυτό είναι το μέλημά μου. Αυτό σκέφτομαι. ” Πρόσθεσε ο Klopp. 

“ Η εμπιστοσύνη (των παικτών στους εαυτούς τους) δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, νομίζω ότι είναι τόσο προφανές που δεν χρειάζεται να το αναφέρω – μπορείτε να το δείτε σε συγκεκριμένες στιγμές. ”

Για το περιστατικό με τον Dyche:

“ Αν δεν μιλήσει εκείνος, τότε δεν θα το κάνω ούτε εγώ. ”

Αν χάθηκε ο τίτλος:

“ Πόσο χαζό, είναι να μην έχουμε σκοράρει για 4 ή 5 παιχνίδια, να έχουμε χάσει από την Burnley και να με ρωτάτε για τη μάχη του τίτλου; Πρέπει να σκοράρουμε, δεν υπάρχει αμφιβολία. Πρέπει να δουλέψουμε. ”

Απογοήτευση στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com